Κρητικιά καλλονή που ο θείος της δολοφόνησε τη μητέρα της στην Κρήτη: «Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον είχε σαν πατέρα της»
Κρητικιά καλλονή που ο θείος της δολοφόνησε τη μητέρα της στην Κρήτη: «Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε και τον είχε σαν πατέρα της»

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από την άγρια δολοφονία της 53χρονης από τον κουνιάδο της το πρωί της Τετάρτης.

Ο δράστης είναι εξάδελφος του πρώην συζύγου της 53χρονης και φέρεται να είχε βαρύ ποινικό μητρώο. Ήταν άνεργος και αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του θύματος και ανιψιά του του τον φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της.

Η γυναίκα ήταν μητέρα 4 παιδιών. Κόρη της ήταν πανέμορφη Κρητικιά που αναδείχθηκε πέρυσι Μις Υφήλιος σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.
Η εστεμμένη καλλονή που είναι κόρη του θύματος μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου για τη μητέρα της, που δολοφονήθηκε από συγγενή της την ώρα που πήγαινε να ανοίξει την καφετέρια που διατηρούσε στην περιοχή.

Όπως είπε, δεν γνωρίζει την κύρια αιτία της δολοφονίας. "Το μόνο που ξέρω είναι ότι το τελευταίο μήνα ο θείος δεν ήταν πάρα πολύ καλά, και μάλωνε συνέχεια με τη μητέρα μου", δήλωσε. "Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε τα τελευταία τρία χρόνια στο σπίτι της και τον συντηρούσε βιοποριστικά και είχαμε όλοι πολύ καλές σχέσεις μέχρι που τον τελευταίο μήνα είχε ψυχολογικά προβλήματα και προστριβές με τη μητέρα μου". Όπως είπε, η αδερφή της τον αγαπούσε σαν πατέρα της γι'αυτό τον βοηθούσε.

Η νεαρή ανέφερε ότι ο δράστης είναι θείος της από τον πρώτο γάμο της μητέρας της, από τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Από τον δεύτερο γάμο η μητέρα της απέκτησε την ίδια και τον 21χρονο γιο της.
Τραγική ειρωνεία είναι ότι η νεαρή ανέφερε ότι στον διαγωνισμό ομορφιάς που συμμετείχε πέρυσι στήριξε το μήνυμα της ενδοοικογενειακής βίας.

Το χρονικό του άγριου φονικού
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη του θύματος που φιλοξενούσε τον δράστη επί τρία χρόνια του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της, καθώς το τελευταίο διάστημα μεθούσε συχνά και έκανε χρήση χασίς.

Όταν του ανακοίνωσε την απόφασή της, εκείνος της είπε πως θεωρούσε υπεύθυνη για αυτή της την απόφαση την μητέρα της. Χθες το βράδυ πέρασε από την καφετέρια ιδιοκτησίας της ανιψιάς του, ωστόσο δεν βρήκε εκεί τη μητέρα της και σήμερα το πρωί επέστρεψε έχοντας μαζί του ένα μαχαίρι. Εκείνη τη στιγμή η 53χρονη σήκωνε τα ρολά του καταστήματος. Ο κουνιάδος μπήκε μαζί της στο μαγαζί και μετά από έναν σύντομο καβγά άρχισε να τη μαχαιρώνει με μανία.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος έχοντας σχεδόν 50 μαχαιριές. Στη συνέχεια, ο 60χρονος επιβιβάστηκε στο μηχανάκι της ανιψιάς του και κόρης του θύματος και διέφυγε προς το πατρικό του σπίτι όπου έβγαλε το ματωμένο του παντελόνι.
Ωστόσο, η αστυνομία τον συνέλαβε αμέσως και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Ηρακλείου όπου ανακρίνεται αυτή τη στιγμή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications