Τραγωδία στα Χανιά : Κυνηγός σκότωσε κατά λάθος το φίλο του και έκανε το παπί μετά
Τραγωδία στα Χανιά: Κυνηγός σκότωσε κατά λάθος το φίλο του!

Τελείως διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 65χρονου κυνηγού στον Αποκόρωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, o κυνηγός που ήταν κτηνοτρόφος στο επάγγελμα φαίνεται ότι έχασε τη ζωή του όχι από αυτοτραυματισμό πέφτοντας σε πλαγιά όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, αλλά από τα σκάγια πυροβολισμού που έριξε φίλος του.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι για τον θάνατο του κτηνοτρόφου κατηγορείται ένας φίλος του επίσης κτηνοτρόφος με τον οποίο είχαν πάει μαζί να σκοτώσουν άγριες κατσίκες, στη θέση Κατσουνές μεταξύ Βάμου και Γαβαλοχωρίου.

Ο φίλος του 65χρονου φέρεται να πυροβόλησε μια κατσίκα, όμως από μοιραίο λάθος τα σκάγια χτύπησαν και τον 65χρονο, δυστυχώς θανάσιμα.Ο δεύτερος κτηνοτρόφος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Ο φίλος του με τον οποίο είχε πάει μαζί για κυνήγι είναι εκείνος που τον πυροβόλησε κατά λάθος στην κοιλιακή χώρα κι όχι σε αυτοτραυματισμό όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι έρευνες των Αστυνομικών αρχών έδειξαν ότι ο φίλος του άτυχου άνδρα επιχείρησε να σκοτώσει ένα ζώο,όμως τα σκάγια βρήκαν τον 65χρονο στην κοιλιακή χώρα και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και έχει συλληφθεί. Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να δώσει η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα από τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε απόκρημνη περιοχή του Βάμου Αποκορώνου και για τον λόγο αυτό ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας άνδρες της οποίας έσπευσαν να ανασύρουν τον βαρύτατα τραυματισμένο κυνηγό, προκειμένου να μεταφερθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Μολονότι η επιχείρηση για την ανάσυρση του άτυχου άνδρα ολοκληρώθηκε ταχύτατα, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications