Μητροπολίτης Φιλίππων: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας - Μέχρι και οι Iron Maiden το έχουν γράψει σε εμβατήριο» Βίντεο
Μητροπολίτης Φιλίππων: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας - Μέχρι και οι Iron Maiden το έχουν γράψει σε εμβατήριο» Βίντεο

Μητροπολίτης Φιλίππων: «Ο Αλέξανδρος είναι Έλληνας, μετέφερε τον πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα παντού, και προετοίμασε με την ελληνική γλώσσα την έλευση του χριστιανισμού»

Στην αποκάλυψη ότι ακούει Iron Maiden υποστηρίζοντας παράλληλα πως το εν λόγω συγκρότημα τραγούδησε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας προέβη ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ εξέπληξε ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου όταν ομολόγησε ότι ακούει Iron Maiden ενώ υποστήριξε ότι και το metal συγκρότημα τραγούδησε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε μιλώντας για το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, το γνωστό τραγούδι των Iron Maiden, «Αlexander the Great» αναφέρει πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας. «Μέχρι και οι Iron Maiden έχουν γράψει ένα εμβατήριο δικό τους που αν το ακούσετε λέει πως ο Αλέξανδρος είναι Έλληνας, μετέφερε τον πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα παντού, και προετοίμασε με την ελληνική γλώσσα την έλευση του χριστιανισμού», είπε.

Όσο για το αν ο ίδιος ακούει Iron Maiden, απάντησε: «Όλους του ακούω… ζω σε αυτόν τον κόσμο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications