Τι κρύβει η κιβωτός του Νώε που η CIA ενδιαφέρεται για την εύρεση της;

Η θέση της Κιβωτού του Νώε "ερευνήθηκε από τη CIA χρησιμοποιώντας κατασκοπευτικούς δορυφόρους"
Η Κιβωτός του Νώε αναζητήθηκε από κατασκοπευτικούς δορυφόρους για να βρει την θέση της, σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα.

Η Κιβωτός του Νώε λέει την ιστορία της μεγάλης βιβλικής πλημμύρας που κατέστρεψε τους αμαρτωλούς του κόσμου, και σώθηκε μόνο ο Νώε με την οικογένειά του και όλα τα ζώα του κόσμου(!).

Η αγγλική εφημερίδα Daily Star Online αποκαλύπτει ότι οι κατάσκοποι της CIA διερεύνησαν την ύποπτη θέση της Κιβωτού του Νώε χρησιμοποιώντας δορυφορικές εικόνες στο όρος Ararat.

Οι βιβλικοί μελετητές πιστεύουν ότι το όρος Ararat είναι ο τόπος που βρίσκεται η Κιβωτός μετά τη μεγάλη πλημμύρα, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν βρει τα ερείπια μιας γιγαντιαίας ξύλινης δομής στην κορυφή της Τουρκίας.

Τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA αποκαλύπτουν την αλληλογραφία μεταξύ των κατασκόπων και των μελών του Κογκρέσου των ΗΠΑ για μια συντονισμένη αναζήτηση της Κιβωτού.

Το Αραράτ είναι χιονοσκεπής ηφαιστειακός κώνος στο ανατολικό άκρο της Τουρκίας. Εχει δύο κορυφές: το Μεγάλο Αραράτ (η υψηλότερη κορυφή της Τουρκίας και όλου του Αρμενικού οροπεδίου με υψόμετρο 5.137 μέτρα) και το Μικρό Αραράτ (με υψόμετρο 3.896 μέτρα).Το Όρος Αραράτ στην Χριστιανική παράδοση συνδέεται με τα «όρη του Αραράτ», όπου, σύμφωνα με το βιβλίο της Γένεσης προσάραξε η Κιβωτός του Νώε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications