Το απόρρητο βίντεο που διέρρευσε από το συνέδριο της Google μετά τη νίκη του Τράμπ
Το απόρρητο βίντεο που διέρρευσε από το συνέδριο της Google μετά τη νίκη του Τράμπ

Το απόρρητο βίντεο που διέρρευσε από το συνέδριο της Google μετά τη νίκη του Τράμπ στις εκλογές του 2016. Αριστερός παροξυσμός και διεθνιστική αηδία ξεχειλίζουν από κάθε τους κουβέντα.

Παραδέχονται τη λογοκρισία και το πώς τη κάνουν αλλά και πως η τεχνητή νοημοσύνη θα τους βοηθήσει να το καταφέρουν ακόμα καλύτερα.

Πλέον το 2018 όλα τα δεδομένα μας από Facebook, Tweeter, YouTube αλλά και τις αναζητήσεις μας στο Google περνάνε από servers στο Τελ Αβίβ και η τεχνητή νοημοσύνη τους διαβάζει τα πάντα και αποφασίζει την επόμενη κίνηση.

Η Google προσπάθησε να ενισχύσει την προσέλευση μεταξύ των λατινικών πληθυσμών για να βοηθήσει Χίλαρι Κλίντον,αλλα τελικά ψηφίσαν τον Trump με αριθμούς ρεκόρ. Αυτό το βίντεο παρουσιάζει την απογοήτευση της Google.

Αυτά τα άτομα, με επιρροή στη ροή των πληροφοριών, μπορούν να θεωρήσουν ότι παραβιάζουν τα κίνητρα των ψηφοφόρων του Τrummp και σχεδιάζουν τρόπους για να χρησιμοποιήσουν τους τεράστιους πόρους τους για να αποτρέψουν την ατζέντα του Trump.

Ο συνιδρυτής Sergey Brin συγκρίνει τους υποστηρικτές του Trump με φασίστες και εξτρεμιστές. Ο Μπριν υποστηρίζει ότι, όπως και άλλοι εξτρεμιστές, οι ψηφοφόροι του Τρούμ παρακινούνταν από «πλήξη», την οποία λέει στο παρελθόν ότι οδήγησε στον φασισμό και τον κομμουνισμό.

Ο συνιδρυτής της Google ζητά από την εταιρεία του να εξετάσει τι μπορεί να κάνει για να εξασφαλίσει "καλύτερη ποιότητα διακυβέρνησης και λήψης αποφάσεων".

Εμείς το είδαμε live αυτό εκτός οτι έκλεισαν τον Άλεξ Τζόουνς: με το που βγήκε ο Trump όλες οι ανεξάρτητες πηγές ειχαν ραγδαία πτώση όπως η δίκη μας απο την ίδια την Google που ταυτόχρονα προωθεί σελίδες αριστερών,έτσι ότι και να ψάχνεται στην Google θα σας βγάζει πρωτες- πρώτες σελίδες αριστερών ως έγκυρες πήγες! ακόμα και σελίδες αριστερών γεμάτες ψευδή που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους πριν από αυτό μονο μερικοί συμμορίτες τις διάβαζαν ! όλες οι σελίδες τονισμένες με πλαίσιο στην αναζήτηση ειναι του συστήματος!! εδώ και κάτι μήνες έβαλαν και το facebook στο κόλπο,που επίσης προωθεί σελίδες αριστερών και σαμποτάρει ανεξάρτητες πήγες! η παγκόσμια χούντα πρώτων πυλών , εδώ και καιρό αντιμετωπίσουμε δυο εχθρούς : το σύστημα και την πλειοψηφία της μάζας που οχι μονο δεν στηρίζει ανεξάρτητες πήγες αλλα βοηθάει το σύστημα άθελα του..

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications