Βρέθηκε Αυθεντικό Φιλμ του 1969 ότι η Προσελήνωση Έγινε σε Στούντιο
Βρέθηκε Αυθεντικό Φιλμ του 1969 ότι η Προσελήνωση Έγινε σε Στούντιο

Είναι η προσγείωση του Apollo 11 και ο περίπατος των αστροναυτών, μία τεράστια απάτη; Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει ένα φιλμ στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, υπάρχει

ο ισχυρισμός ότι δείχνει πως έγιναν τα γυρίσματα μέσα σε ένα στούντιο.
Σύμφωνα με την βρετανική dailystar.co.uk, όπως υποστηρίζουν εξωφρενικές αξιώσεις στο διαδίκτυο, η NASA σκηνοθέτησε την προσσελήνωση και το βίντεο δείχνει ότι τα κινηματογραφικά συνεργεία «γυρίζουν» την πιο σημαντική στιγμή της ανθρωπότητας.

Από τότε που το Apollo 11 προσγειώθηκε στο φεγγάρι το 1969, οι συνωμοσιογράφοι επιμένουν στις θεωρίες τους, ότι η προσγείωση ήταν πλαστή.

Σύμφωνα με τον χρήστη του YouTube που το δημοσίευσε, το υλικό προέρχεται από την αίθουσα επεξεργασίας ταινιών της εταιρείας Texas State, 1966-1972 και βρέθηκε σε ένα κουτί υποδημάτων το 2017, σε κομμάτια οπότε χρειάστηκε ένα χρόνο για να το μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή.

Το «αυθεντικό» κλιπ, εμφανίζει εργαζόμενους του κινηματογράφου να εγκαθιστούν κάμερες σε μια επιφάνεια που μοιάζει με την επιφάνεια του φεγγαριού.Ένας αστροναύτης φαίνεται να ¨καρφώνει» τη σημαία των ΗΠΑ στο έδαφος, με τον σκηνοθέτη να ακούγεται να φωνάζει «έτοιμος και πάμε».

Μια άλλη σκηνή δείχνει ένα κινηματογραφικό συνεργείο να περιβάλλει αυτό που μοιάζει να είναι το Apollo 11.Και όταν οι Neil Armstrong, Buzz Aldrin και Michael Collins προχωρούν προς το διαστημόπλοιο, μια φωνή πίσω από την κάμερα ακούγεται να φωνάζει ξανά «έτοιμοι και πάμε».

Ένα ακόμα «αποδεικτικό» στοιχείο, σύμφωνα με τους συνωμοσιογράφους που, διχάζει τον κόσμο σχετικά με το αν πήγαν ή όχι άνθρωποι στη Σελήνη.Όλα αυτά συμβαίνουν με το που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, 11 Οκτωβρίου 2018, η ταινία First Man από τον σκηνοθέτη Damien Chazelle, όπου στο ρόλο του Neil Armstrong πρωταγωνιστεί ο Ryan Gosling.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε τα γυρίσματα της αμφιλεγόμενης προσελήνωσης. Αν το βίντεο έχει εξαφανιστεί, δείτε το κατευθείαν από την dailystar.co.uk: NASA Apollo mission ‘All Faked’ as moon landing was filmed in studio in 1969

diadrastika.com

Post A Comment:

3 comments

...είπε...

Εμφανίζονται βίντεο που λένε ότι το 69 βρέθηκαν αρχαία ερείπια στο φεγγάρι κ για αυτό έγινε όλος αυτός ο αγώνας δρόμου από τους Σοβιετικούς κ τους Αμερικανούς...(σύμφωνα με τον ερυθρό κοτσιφα)...δείχνουν τα ερείπια κ ότι με την προσελήνωση τους περίμεναν κ εξωγήινοι ...από την άλλη ακούμε κ βλέπουμε βίντεο που μαρτυράνε το αντίθετο....μετά μάθαμε ότι οι ναζιστες πήγαν πρώτη στο φεγγάρι...βέβαια υπάρχουν κ οι Έλληνες που λένε ότι η Σελήνη έγινε δορυφόρος της γης το 26.000 π..χ....βλέπουμε να διαδραματίζεται μπροστά μας μια ταινία το καλό κ το κακό δηλαδή δυο μεριές η το ένα η το άλλο διάλεξε κ υποστήριξε...αλλά γιατί πρέπει να διαλέξω που ξέρω ότι κ τα δυο δεν είναι "φτιαχτά ” σαν ένας κύκλος που μένεις μέσα για πάντα βρε αριστερά πας βρε δεξιά...ωχχχ αδερφέ...εγώ Χριστός κ εσυ Αλαχ αλά κ οι δυο αχχχ κ βαχχχ

Ανώνυμοςείπε...

Και αν όλα μαζί ??? πήγαν στο φεγγάρι αλλα δεν μπορούσαν να δείξουν τα κτίρια και όλα αυτά εκεί άσε που λίγο δύσκολο να έκαναν live μετάδοση εκείνη την εποχή , όποτε το γύρισαν σε στούντιο , ποιος θα έδειχνε εξάλλου κτίρια στην σελήνη και εξωγήινους να κόβουν βόλτες? γιαυτό άλλη μπότα φορούσαν στο στούντιο και άλλη στο φεγγάρι !

...είπε...

Ελήφθη !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications