Έβρος: Δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ηταν σε κύκλωμα διακίνησης δήθεν  «προσφύγων» γιατί δεν τους έδωσαν βραβείο?
Έβρος: Δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ηταν σε κύκλωμα διακίνησης λαθρο-εισβολέων και οχι προσφύγων όπως αρέσκονται να λένε  αλλιώς θα τους έδιναν βραβείο!

Αφού ειναι «προσφυγές» γιατί δεν τους έδωσαν βραβείο?... Έχουν το θράσος οι αστυνομικοί να κλέβουν την δουλειά από ΜΚΟ και από συμμορίτες με δείκτη νοημοσύνης και βαρβαρότητας ίδιο με των αδελφών τους λαθρο, όπως αποκαλούν οι ίδιοι τους λαθρο, πράγματι το 80% των συμμοριτών ειναι ίδιας ράτσας με τους λαθρο δεν ανήκουν στην λευκή καυκάσια φυλή, οι άλλοι συμμορίτες το 20% ειναι Σημίτες που τους καθοδηγούν ..

Βούτηξαν στο μελί και οι δήθεν προστάτες τα όργανα της τάξεως ,κατά τα άλλα αν τους πεις ότι πολλοί νεοέλληνες και οχι μονο οι συμμορίτες, δεν ειναι απόγονοι των αρχαίων άλλα δεν έχουν ούτε ένα γονίδιο σε λένε ανθέλληνα, οι σημιτικές φυλές ειναι φιλοχρήματες και ύπουλες, όσο άφορα αυτούς να τους ξηλώσουν, αυτά τα τομάρια οχι μονο ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ να βολέψουν το τομάρι τους άλλα πάνε να φάνε και από το μελί,μονο με κανένα κατακλυσμό θα σωθεί ο πλανήτης.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας 2 αστυνομικοί, για την εμπλοκή τους σε κύκλωμα που διευκόλυνε συστηματικά την είσοδο παράτυπων μεταναστών στη χώρα μας, και την προώθησή τους στο εσωτερικό της ελληνικής Επικράτειας.

Παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Εκτός από τους δύο αστυνομικούς, χθες συνελήφθη και ένας ιδιώτης. Ο ιδιώτης συλληφθείς αντλούσε, έναντι αμοιβής, την πληροφόρηση από τους δύο συλληφθέντες αστυνομικούς, οι οποίοι, λόγω της ιδιότητάς τους και της απασχόλησης τους σε τοπική υπηρεσία συνοριακής φύλαξης, είχαν πρόσβαση σε πληροφορίες υπηρεσιακού κι επιχειρησιακού χαρακτήρα και παράλληλα ήταν άριστοι γνώστες της γεωμορφολογίας και των τοπικών χαρακτηριστικών της ευρύτερης περιοχής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications