Επιθέσεις με καραμπίνες από τους Ρομά στην Θήβα – Κινδυνεύουν ζωές καταγγέλουν οι αστυνομικοί
Επιθέσεις με καραμπίνες από τους Ρομά στην Θήβα – Κινδυνεύουν ζωές καταγγέλουν οι αστυνομικοί

Νέες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην γέφυρα στο Πυρί, με ομάδες Ρομά να πετούν πέτρες και να ληστεύουν διερχόμενα αυτοκίνητα.

Δείτε την ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

Η Ε. Α. Υ. Βοιωτίας έχει προ ετών ζητήσει επιτακτικά την επέμβαση των αρμοδίων πολιτειακών αλλά και υπηρεσιακών (σε ανώτερο- ανώτατο επίπεδο) παραγόντων ώστε να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα με την εγκληματικότητα στο Πυρί Θηβών και την παραβατικότητα συγκεκριμένης πληθυσμιακής ομάδας, από την οποία απειλούνται ζωές και περιουσίες τόσο πολιτών όσο και συναδέλφων.

Πριν λίγη ώρα,διερχόμενοι οδηγοί από τη γέφυρα στο Πυρί Θηβών υπέστησαν καταστροφές στα αυτοκίνητα τους αλλά και ληστεύθηκαν από ρομά ,ενώ συνεργοί τους πυροβολούσαν με κυνηγετικές καραμπίνες.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ τελείωσαν. Αυτοί που για μικροπολιτικούς λόγους σφύριζαν τόσο καιρό αδιάφορα θα κληθούν άμεσα για εξηγήσεις. Η συνέχεια στην εισαγγελία.Με τις ζωές των συναδέλφων και των πολιτών δεν θα παίζετε.

Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

ΣΧΟΛΙΟ: για αιώνες ολόκληρους η ανθρωπότητα έβγαζε τα συμπεράσματά της όσον αφορά τη συμπεριφορά των τσιγγάνων, βασιζόμενη στην καθημερινή εμπειρία. Δεν τα έβγαλε διαβάζοντας βιβλία ή ακούγοντας διαλέξεις. Λοιπόν, όλη αυτή η εμπειρία αιώνων σβήστηκε με την μια από τους αριστερούς όταν οι Τσιγγάνοι (ή πιο λαϊκά γύφτοι) έπαψαν να είναι τέτοιοι και έγιναν… Ρομά: 'βαφτίζω το κρέας ψάρι'.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications