Έλενα Χριστοπούλου: Ο γάμος με τον Καλλίτση, ο εφιάλτης με τους κακοποιούς και το διαζύγιο
Έλενα Χριστοπούλου: Ο γάμος με τον Καλλίτση, ο εφιάλτης με τους κακοποιούς και το διαζύγιο

Η Έλενα Χριστοπούλου τα έχει ζήσει όλα! Η ζωή της γοητευτικής κυρίας, που έκανε την εμφάνισή της στις οθόνες μας μέσα από το «Greece’s Next Top Model» ως coach-μέντορας των παικτριών, θα μπορούσε, όπως αναφέρει η espresso, κάλλιστα να γίνει σενάριο ταινίας με τίτλο «Από το γκαράζ με τους ληστές, στο σπίτι με τις καλλονές!».

Στην προσωπική της ζωή η coach του «GNTM» υπήρξε παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hair stylist Πάνο Καλλίτση, μέχρι πέρυσι που οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινής φίλης τους και ύστερα από τριάμισι χρόνια σχέσης, το 2011, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Τους πάντρεψε η Ελεονώρα Μελέτη, σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι στο Λουτράκι, γνωστό από τον κινηματογραφικό γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ομως ο γάμος τους δεν έμελλε να έχει happy end… Λίγο καιρό προτού χωρίσουν, μάλιστα, έγιναν πρωταγωνιστές ενός επεισοδίου που θα μπορούσε να ήταν σκηνή από ταινία θρίλερ.

Στις 30 Ιανουαρίου 2016, το ζευγάρι έζησε τον εφιάλτη στο γκαράζ του σπιτιού του στον Λυκαβηττό. Εκείνο το σαββατόβραδο οι δυο τους επέστρεφαν από το πολυτελές κομμωτήριό τους στη λεωφόρο Κηφισίας και δεν περίμεναν ποτέ ότι ένας άνδρας θα προλάβαινε να μπει, σχεδόν έρποντας, από την γκαραζόπορτα που έκλεινε πίσω τους.

Στόχος του ίδιου και ακόμη δύο συνεργών του ήταν να αρπάξουν τις εισπράξεις του μαγαζιού. Δεν τα κατάφεραν όμως και το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο κομμωτής από τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, ενώ και η σύζυγός του δέχτηκε μία σφαίρα στο χέρι.

Οι δράστες βρέθηκαν και τιμωρήθηκαν, αλλά το σοκ της επίθεσης ήταν τεράστιο. Την επόμενη φορά που νέα τους βγήκαν στη δημοσιότητα αφορούσαν τον χωρισμό τους. Σήμερα η Ελενα Χριστοπούλου έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της όχι μόνο επαγγελματικά, με τη συμμετοχή της στο reality μόδας του Star, αλλά και προσωπικά, με μια νέα σχέση.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications