Ένα 8χρονο αγόρι   “πρόβλεψε” -  είδε  τον θάνατο του εβδομάδες πριν πεθάνει σε φωτιά!
To παιδί που “πρόβλεψε”  τον θάνατο του εβδομάδες πριν πεθάνει σε φωτιά!

Σε πολλές καταστροφές στην ιστορία,κάποιοι είχαν προαίσθημα ότι κάτι θα γίνει πριν γίνει, όπως στην επίθεση στους διδύμους πύργους την 11 Σεπτεμβρίου του 2001, στο τσουνάμι της Ινδονησίας του 2004, πολλοί άνθρωποι υποστήριξαν ότι είχαν προαισθήματα ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες πριν την μοιραία ημέρα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι τεκμηριωμένες, αλλά όλοι εκείνοι που το έζησαν λένε ότι ηταν πραγματικό. Το προαίσθημα είναι το παράξενο συναίσθημα ότι κάτι θα συμβεί, με άλλα λόγια, σαν μια πρόβλεψη του μέλλοντος. Μερικές φορές το προαίσθημα είναι απλό που κάποιοι δεν δίνουν καν σημασία, αλλά σε άλλους προκαλεί ένα ισχυρό και ανεξήγητο συναίσθημα θλίψης, μέχρι να μάθουν ότι κάτι πραγματικά τρομερό συνέβη.

Το προαίσθημα μπορεί να 'προβλέψει" κάτι που θα συμβεί σε μερικά λεπτά, εβδομάδες ή ακόμη και μήνες αργότερα. Αυτό το περίεργο συναίσθημα και η γνώση μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε στιγμή η σε όνειρα . Και αυτό συνέβη στην Αγγλία. Ένα 8χρονο αγόρι πρόβλεψε το δικό του θάνατο.

Το τραγικό γεγονός
Όλα ξεκίνησαν στις 11 Δεκεμβρίου, 2017, όταν τρεις νεαροί διέρρηξαν ένα σπίτι στο Walkden, ένα χωριό στην κομητεία του Μάντσεστερ στην Αγγλία. Έσπασαν το παράθυρο της κουζίνας και έριξε δύο αναμμένα μπουκάλια με βενζίνη. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο το σπίτι, εμποδίζοντας τη μοναδική έξοδο από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο, ενώ η οικογένεια Pearson βρισκόταν στο τελευταίο όροφο.

Η Demi Pearson 15 ετών, ο αδερφός της Brandon οκτώ ετών, και η αδελφή του Lacie επτά ετών που κοιμόντουσαν σε ένα από τα δωμάτια του πρώτου ορόφου πέθαναν από την φωτιά. Η μικρότερη αδερφή τους τριών ετών, πέθανε στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα, ένα από τα αδελφια ο Kyle Pearson 17 ετών, και ένας φίλος του κατάφεραν να βγουν από το σπίτι. Η μητέρα των παιδιών, Michelle Pearson 36 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και πέντε μήνες αργότερα ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατο των παιδιών της.

Αυτό θα ήταν ένα τραγικό γεγονός όπως πολλά άλλα, αλλά οι πρόσφατες δηλώσεις της θείας των παιδιών που πέθαναν, στο βρετανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα The Jeremy Kyle Show δίνουν και μια άλλη πτυχή στην υπόθεση.Η αδελφή της Michelle Pearson, δήλωσε ότι ο ανιψιός της είχε ένα όνειρο ότι πέθανε σε φωτιά.

Τις εβδομάδες πριν από τη φωτιά, ένα από τα παιδιά ήταν πολύ φοβισμένο γιατί ονειρεύτηκε τον θάνατο του. Μια νύχτα, ο οχτώχρονος Brandon άρχισε να ουρλιάζει, πιστεύοντας ότι καιγόταν ζωντανός. Εβδομάδες αργότερα το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δήλωσε: Ξύπνησε μια νύχτα ουρλιάζοντας και είπε στην μάνα του «Μαμά, πεθαίνω στη φωτιά» η μάνα του είπε ότι ονειρευόταν, ότι ηταν ένας εφιάλτης και ότι τίποτα δεν θα τον βλάψει».

Και εξήγησε πως το έμαθε από ένα γείτονα, που της το είπε μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι έχει πάρει φωτιά το σπίτι της αδελφής της.Αρχικά, οι αρχές τον ενημέρωσαν ότι κατάφεραν να σώσουν ολόκληρη την οικογένεια, ωστόσο, οι πυροσβέστες αργότερα τους είπαν ότι δεν μπορούσαν να απομακρύνουν από σπίτι τα παιδιά. Η μάνα τους η Michelle έπεσε σε κώμα αφού υπέστη εγκαύματα σε όλο το σώμα της, ενώ προσπάθησε να σώσει τις ζωές των παιδιών της.

Τρεις άνθρωποι έχουν καταδικαστεί για τη δολοφονία των τεσσάρων παιδιών, ο Zak Bolland, 23 ετών, καταδικάστηκε σε 4 φόρες ισόβια κάθειρξη για τις τέσσερις δολοφονίες, στο Δικαστήριο του Μάντσεστερ και θα μεινει όλη του την ζωή στην φυλακή. Ο κ. David Worrall, 25 ετών, καταδικάστηκε επίσης σε τέσσερις φόρες ισόβιας κάθειρξης για τις δολοφονίες. Ο Courtney Brierley, 20 ετών, καταδικάστηκε σε απλή συνεργία σε φόνο για τους θανάτους των παιδιών.

Θυμηθείτε την περίπτωση του Miguel Panduwinata,του παιδιού που πρόβλεψε το θάνατό του στην πτήση 17 της Malaysia Airlines ,ο Miguel ήταν ένας νεαρός άνδρας και χαρούμενος που θα έκανε ταξίδι αεροπορικώς να δει τη γιαγιά του.Αλλά ήταν πολύ λυπημένος λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι και έκανε ερωτήσεις για το θάνατο στην μάνα του . Όπως εξήγησε η μητέρα του, λίγο πριν ξεκινήσει ο νεαρός, γύρισε και έτρεξε προς τα πίσω στην μητέρας του και της είπε τα εξής: "Τι θα συνέβαινε αν γινόταν ένα αεροπορικό ατύχημα; "

Η πτήση MH17 απογειώθηκε γύρω στις 12:15 μ.μ. μια πτήση 11 ωρών και 45 λεπτών, στις 17 Ιουλίου 2014, το αεροπλάνο συνετρίβη στην περιοχή Ντονέτσκ, στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας, χωρίς επιζώντες.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications