Για πολύ σανό τα έγκυρα ΜΜΕ:Εβραίοι κάνουν αποικισμό στο Κουρδιστάν το οποίο θέλουν να γίνει ανεξάρτητο άλλα Τούρκοι σκοτωνουν Κούρδους!
 Εβραίοι κάνουν αποικισμό στο Κουρδιστάν άλλα δήθεν οι Τούρκοι σκοτωνουν Κούρδους -Ισραήλ καλεί Τραμπ να αναγνωρίσει ανεξάρτητο Κουρδιστάν

Ισραήλ καλεί Τραμπ να αναγνωρίσει ανεξάρτητο Κουρδιστάν – Τρομοκρατημένοι οι Τούρκοι εκτελούν Κούρδους, η Jerusalem Post, καλεί τις ΗΠΑ να απελευθερώσουν τους Κούρδους! και κυκλοφορεί το παρακάτω άρθρο:

Στο άρθρο με τίτλο «Ήρθε η ώρα για τις ΗΠΑ να απελευθερώσουν τους Κούρδους».μεταξύ άλλων αναφέρεται, « πως οι Κούρδοι έχουν κάθε δικαίωμα στην εθνική κυριαρχία» και υπογραμμίζεται πως είναι «ηθική υποχρέωση να υποστηριχθεί η κουρδική ανεξαρτησία για περισσότερα από 36 εκατομμύρια Κούρδων»

Το άρθρο καλεί τον Τραμπ, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον επικεφαλής σύμβουλο της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον να αναγνωρίσουν ανεξάρτητο Κουρδιστάν, γεγονός που θα ήταν, όπως σχολιάζεται, σπάνια νίκη στην Μέση Ανατολή.
«Η Αμερική μπορεί να επωφεληθεί από έναν ισχυρό φιλο-αμερικανικό, φιλο-ισραηλινό και φιλοδημοκρατικό σύμμαχο σε ένα ανεξάρτητο Κουρδιστάν», υπογραμμίζεται και συμπληρώνεται:
«Έφτασε η ώρα οι Αμερικανοί να ανταποκριθούν βοηθώντας τους Κούρδους να επιτύχουν την υποσχόμενη από το 1920 ανεξαρτησία τους, μέσω της Συνθήκης των Σεβρών, προκειμένου το Κουρδιστάν να είναι εν τέλει σε θέσει διεκδικήσει την πρέπουσα θέση στο πάνθεον των εθνών σχεδόν 100 χρόνια αργότερα».

Όπως αντιλαμβάνεστε, τα πράγματα προχωρούν στην γειτονιά μας και όσο και αν οι Τούρκοι «μουγκρίζουν», έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλο προβλήματα που ενδεχόμενα τους οδηγήσουν στην διάλυση. Είναι τόσο τρομοκρατημένοι από την προοπτική κουρδικού κράτους που εκτελούν Κούρδους, χρησιμοποιώντας φονικά UAV’s.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ η Άγκυρα προχώρησε “σε high tech εξόντωση τεσσάρων υψηλόβαθμων στελεχών του PKK (Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστά), σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.

Στο 20ήμερο «πρόγραμμα δολοφονιών», που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία του Χόλιγουντ, χρησιμοποιήθηκαν drones (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) αλλά και τουρκικά μαχητικά F-16.
Οι Τούρκοι προσπαθούν να εξολοθρεύσουν το τουρκικό στοιχεία, ωστόσο, η απόσχιση εδαφών από την Τουρκία έχει πλέον δρομολογηθεί. ΤΕΛΟΣ

Και εδώ τα πιόνια τους μαλιστα τους ξεφεύγουν και λένε ότι θυμίζουν επιθέσεις του Ισραήλ:

«Ήρθε η ώρα για τις ΗΠΑ να απελευθερώσουν τους Κούρδους»!!!όποιος ξέρει αληθινή ιστορία γνωριζει ότι αυτά ειναι ιουδαϊκά συνθήματα ! τα ίδια έλεγαν και για την Πολωνία που δήθεν θα ελευθέρωναν από τους κακούς ναζι ενώ ηταν γερμανικά εδάφη, που άρπαξαν από το πρώτο παγκόσμιο, και οι ίδιοι εκαναν γενοκτονία γερμανόφωνων πληθυσμών, μια από τα ίδια σε τόσες άλλες χώρες, που επι 80 χρονιά έζησαν με κομμουνιστικο καθεστώς με γενοκτονίες, όπως και η Ελλάδα (που έκαναν και παιδομάζωμα εκτός από γενοκτονίες)! και η Ευρώπη "ελευθερώθηκε" από τους κακούς ναζι τσιρίζουν!

Οι πληροφορίες μας λένε μια άλλη εκδοχή που ειναι και η πραγματική για αυτό που γίνεται στο Κουρδιστάν:
«Το Ισραήλ ξεκινά τον αποικισμό του Κουρδιστάν στο βορειοανατολικό Ιράκ με 200.000 Εβραίους από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ πριν από τους πολέμους που έχουν οργανωθεί».

"Στο Ιράκ γίνεται η δημιουργία ενός δεύτερου Ισραήλ",με τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ. Το Ιράκ προειδοποιεί για ένα Ισραηλινό σχέδιο να καταλάβουν τη γη τους. Για το σκοπό αυτό το Ισραήλ προωθεί της ανεξαρτησίας του Κουρδιστάν, ακριβώς όταν άρχισε η διεθνής εβραϊκή μετανάστευση, από την ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ στο Κουρδιστάν.

Μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης (1923), το Κουρδιστάν διαιρέθηκε μεταξύ Τουρκίας, Συρίας, Ιράν, Ιράκ και Σοβιετικής Ένωσης. Με άλλα λόγια, 96 χρόνια αργότερα θα ειναι αποικία του Ισραήλ .

-Πρώτα λένε για ανεξαρτησία ενορχηστρωμένη από τον ίδιο τον μασονικό ΟΗΕ, έτσι ώστε ούτε το Ιράκ ούτε η Τουρκία, ούτε Συρία, ούτε το Ιράν, ούτε η Ρωσία, να μπορεί να παρέμβει στο εξωτερικό της χωράς .

-Οι Κούρδοι (ή μάλλον μονάδες της Μοσάντ) ελέγχουν τους αγωγούς πετρελαίου του Ιράκ. Εκτός από το στρατό του Κουρδιστάν που είναι ένα εργοστάσιο τζιχαντιστων, ειναι βολικό για τους Εβραίους να σκοτώνονται μεταξύ τους όλοι σε αυτές τις περιοχές, και να πανε αυτοι ως φωστήρες μετά, γιαυτό το λόγο όλοι βρίσκονται σε πόλεμο γύρο τους εκτός από αυτούς στο Ισραήλ αφού αυτοί δημιουργούν τους πολέμους.

Το Ισραήλ ελπίζει να αναλάβει την ιδιοκτησία και την εκμετάλλευση του πετρελαίου του Κουρδιστάν με αντάλλαγμα τη δωροδοκία των στρατιωτικών και τις μαριονέτες πολίτικους . "Το Ισραήλ ήταν ο κύριος αγοραστής αργού πετρελαίου στην κουρδική περιοχή του βόρειου Ιράκ το 2017."

"Το Ιράν αναστέλλει το εμπόριο πετρελαίου με το ιρακινό Κουρδιστάν και διπλασιάζει την απομόνωση της περιοχής".
Τα πάντα έχουν αποφασιστεί το 2017, δύο σεισμοί (με HAARP?) και οι εκρήξεις των αγωγών, και το κλείσιμο των τραπεζών του Κουρδιστάν από το Ιράκ.
Ας μην ξεχνάμε ότι το Ιράκ ελέγχεται εξίσου από το Ισραήλ.
"Η Ιρακινή Κεντρική Τράπεζα διατάζει ιδιωτικές τράπεζες να κλείσουν υποκαταστήματα τους στο Κουρδιστάν".

Συμπέρασμα? 1) μετανάστευση Εβραίων από την ΗΠΑ, την Ευρώπη! μήπως πήγαν και από την Ελλαδα? έχει πολλούς εδώ που τους νομίζουν για Έλληνες ... 2) αυτοί οι "άγιοι" προκαλούν πολέμους μόνιμος αλλα κατηγορούν όλους τους άλλους για αντισημίτες!..3) Το Ισραήλ ελπίζει να αναλάβει την ιδιοκτησία και την εκμετάλλευση του πετρελαίου Κουρδιστάν, και έλεγα ποιοι ελέγχουν το πετρέλαιο και δεν αφήνουν να προχωρήσει η τεχνολογία! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications