Δούρου: Στοχοποιούν την περιφέρεια Αττικής για τις... φυσικές καταστροφές
Δούρου: Στοχοποιούν την περιφέρεια Αττικής για τις... φυσικές καταστροφές

Αντί να μην μιλάει καν που δεν στοχοποιούν τους αληθινούς υπευθύνους που προκάλεσαν την φωτιά και οχι αυτούς που δεν ενεργήσαν αμέσως! επίσης μάζεψαν και χρήμα εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που προκάλεσαν οι ίδιοι! όλα αυτά σε κοινή θεά, άλλα η μάζα δεν το καταλαβαίνει!

Το ότι λειτουργεί με εντελώς ηλίθιο τρόπο στο ίντερνετ η μάζα ειναι γνωστό, και αντί να πάρει γνώση και να δει τι γίνεται μπροστά της κοιμάται όρθια και έχει σε πρώτες θέσεις σελίδες αριστερών που τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους! επίσης χάσαμε πάσα ιδέα για κάποιους που πήραν μέρος σε όλο αυτό τάχα να μαζέψουν λεφτά για τους πυρόπληκτους είτε εις γνώσης τους είτε άθελα τους

Αμετανόητη εμφανίστηκε η περιφερειάρχης Αττικής από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Στοχοποίηση κατήγγειλε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου μιλώντας για την φωτιά στο Μάτι και το ρόλο της περιφέρειας Αττικής υποστηρίζοντας ότι αυτό γίνεται με αφορμή τις... φυσικές καταστροφές «αφού δεν βρήκαν τέσσερα χρόνια τίποτα άλλο».

Η ίδια μίλησε για εμψύχωση που λαμβάνει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για μηνύματα αγάπης που λαμβάνει στην Περιφέρεια. Ισχυρίστηκε πως «μας έχουν στοχοποιήσει στην περιφέρεια», έκανε λόγο για εργαλειοποίηση των φυσικών καταστροφών, και είπε πως «αφού δεν μπόρεσαν να μας βρουν σαν και δαύτους τώρα το κάνουν αθροίζοντας νεκρούς».

Η κυρία Δούρου αναφέρθηκε και στη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ θυμίζοντας ότι «η επιλογή για ΑΝΕΛ ήταν με προγραμματική σύγκλιση, σε σχέση με τις άλλες συγκυβερνήσεις».

Η περιφερειάρχης Αττικής πρόσθεσε ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας έχουν δαιμονοποιηθεί γιατί ταυτίστηκαν με τις πολιτικές λιτότητας υποστηρίζοντας ότι «στις εκλογές που έρχονται θα έχουμε τεκτονικές αλλαγές».

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications