Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν θέλω να βαφτίσω ακόμη τα παιδιά μου. Θέλω να διαλέξουν μόνο τους θρησκεία»
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν θέλω να βαφτίσω ακόμη τα παιδιά μου. Θέλω να διαλέξουν μόνο τους θρησκεία»

Η ηθοποιός που μετρά της μέρες για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, αναφέρεται στο θέμα της βάφτισης και εξηγεί γιατί δεν έχει βαφτίσει ακόμη το πρώτο της παιδί.

Λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μιλά στην εκπομπή DOT από την συχνότητα του ΣΚΑΙ για τα παιδιά της και την απόφασή της να μην βαφτίσει, τουλάχιστον για την ώρα τα παιδιά της.

«Έχω μια φιλοσοφία γι’ αυτό το πράγμα. Είπα ότι αυτή τη στιγμή δεν θα γίνει αυτό» αναφέρει η ηθοποιός που έκανε περιοδεία με το θεατρικό έργο «Μόλις χώρισα» όλο το καλοκαίρι.

Όπως εξηγεί, το ζήτημα δεν είναι θέμα πίστης. «Πιστεύω, είναι κάποια πράγματα όμως που θέλω να γίνουν με τον δικό μου τρόπο. Θέλω να βρω έναν πνευματικό που να με αγγίξει» εξήγησε.

«Θα μου άρεσε το παιδί μου να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη θρησκεία του» συμπληρώνει ωστόσο η ηθοποιός και προσθέτει: «Γνωρίζω ότι βαφτίζουμε τα παιδιά μας από τόσο μωρά γιατί στην τουρκοκρατία τα έπαιρναν και τα έκαναν Γενίτσαρους.

Μπορεί να είναι μισή αλήθεια, όμως γιατί να μην μπορεί ένας άνθρωπος να επιλέξει;». «Γιατί πρέπει να το βιάσουμε το πράγμα; Δεν καταλαβαίνω;» συμπληρώνει.

Πάντως, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που περιμένει το δεύτερο παιδί της στα 41 της χρόνια, εκτιμά πως το θέμα της θρησκείας παραμένει δύσκολο στην Ελλάδα. «Προτιμώ να μην συζητώ γι’ αυτό γιατί είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για την ελληνική κοινωνία, το θέμα της θρησκείας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Post A Comment:

1 comment

elen perdiείπε...

η θεια μου το 50 έλεγε συχνα τη λέξη βλαμμενοκάτσικο !!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications