5 Οκτ 2018

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ … αλλά …έχουν φτηνή βενζίνη...!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ … αλλά …έχουν φτηνή βενζίνη...!!!

Και ξαφνικά μετά από 15 χρόνια, η εικόνα αντιστρέφεται. Η πλειοψηφία που περνά τα οδοφράγματα δεν είναι οι Τουρκοκύπριοι, αλλά οι Ελληνοκύπριοι.

Το τριήμερο, στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου σημειωνόταν το αδιαχώρητο από αυτοκίνητα με ελληνοκυπριακές πινακίδες από και προς τα κατεχόμενα, διότι είναι πιο συμφέρουσα την αγορά προϊόντων όπως καύσιμα, τσιγάρα, φάρμακα και άλλα για τους Ελληνοκύπριους. Ο αριθμός των διελεύσεων μπορεί να φτάσει από 2 έως 14 χιλιάδες τα Σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με το «υπουργείο τουρισμού» η αύξηση στις διελεύσεις Ε/κ προς τα κατεχόμενα από τον Αύγουστο είναι της τάξης του 28,7%.

Σε πραγματικούς αριθμούς σχεδόν 1 εκατομμύριο Ελληνοκύπριοι επισκέφθηκαν από το καλοκαίρι (!!!!!!!!) τα κατεχόμενα, ενώ πέρσι το καλοκαίρι 722.000 Ε/κ ήταν που πέρασαν στην άλλη πλευρά!

odysseiatv

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ … αλλά …έχουν φτηνή βενζίνη...!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: