8 Οκτ 2018

Αυτός Είναι Ο Οδηγός Που Εισέβαλε Στην Βουλή – Το Χρονικό Της Καταδίωξης

Αυτός Είναι Ο Οδηγός Που Εισέβαλε Στην Βουλή – Το Χρονικό Της Καταδίωξης

Ψυχολογικά προβλήματα επικαλείται ο 59χρονος, που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στη Βουλή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, έπειτα από καταδίωξη.

Ο 59χρονος, κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς ζήτησε τη βοήθεια ψυχίατρου, ενώ ακόμα νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ευαγγελισμό.

Μάλιστα, οικείο του πρόσωπο υποστηρίζει πως ο 59χρονος, αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας 67%.

ΠΏΣ ΞΕΚΊΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΔΊΩΞΗ

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την περιφερειακή του Αιγάλεω, ενώ στα διόδια της Αττικής Οδού στο Μαρούσι, και στη θέα του περιπολικού, ο οδηγός έσπασε τη μπάρα και εισήλθε στην λεωφόρο Κηφισίας. Από εκεί συνέχισε την πορεία του καταδιωκόμενος μέχρι που εισέβαλε στον προαύλιο χώρο της Βουλής, σπάζοντας την προστατευτική μπάρα στην είσοδο.

Εκεί οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και όπως βλέπετε στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newpost, τον συνέλαβαν.

Επιβεβαιώνεται ότι ο 59χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Στο αίμα του ανιχνεύτηκε ποσότητα αλκοόλ 1,30 γραμμαρίων (το επιτρεπόμενο όριο είναι 0,50 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος μετά από αιμοληψία ή 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου, ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, στα γνωστά αλκοτέστ της τροχαίας).

Παράλληλα, στο όχημα του εντοπίστηκαν και αγχολυτικά χάπια.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Αυτός Είναι Ο Οδηγός Που Εισέβαλε Στην Βουλή – Το Χρονικό Της Καταδίωξης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: