Ο ΑΒ Βασιλόπουλος παίρνει επίσημα θέση για τον βάτραχο μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα!
Ο ΑΒ Βασιλόπουλος παίρνει επίσημα θέση για τον βάτραχο μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα!

Από το βράδυ της Τρίτης έχει προκαλέσει μία φωτογραφία στα social media που δείχνει έναν βάτραχο μέσα σε συσκευασία σαλάτας της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Την φωτογραφία ανέβασε χρήστης του facebook, υποστηρίζοντας ότι την έβγαλε μέσα στο σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στο ράφι με τις συσκευασμένες σαλάτες.

Στα σχόλια που συνοδεύουν την εν λόγω ανάρτηση έκανε την εμφάνισή της «απάντηση» από την ΑΒ Βασιλόπουλος, χωρίς να επιβεβαιώνεται όμως, αν ήταν από την επίσημη σελίδα των σούπερ-μάρκετ.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται. Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον

thecaller

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications