Κρεατοφάγος πήγε και έψηνε λουκάνικα μπροστά από διαμαρτυρία χορτοφάγων και δυο λογία περί αυτής της οργάνωσης που ονομάζουν Vegan (VIDEO)
Κρεατοφάγος πήγε και έψηνε λουκάνικα μπροστά από διαμαρτυρία χορτοφάγων  (VIDEO)

Άλλη μια ιουδαϊκή οργάνωση εμφανίστηκε μετά τον φεμινισμό, δήθεν για την σωτηρία των γυναικών,και ξεφτιλίζει την γυναικά και την θεωρεί κατώτερη τύπου ισλάμ, ένα άβουλο πλάσμα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στους κακούς Ευρωπαίους αντρες!βασικά ο στόχος ηταν να βγάλουν τις γυναικες από τα σπίτια να μην παντρεύονται να δουλεύουν και να τις φορολογούν.

Vegan οργάνωση που αποσκοπεί να μαζέψει τους χορτοφάγους,και δήθεν για την σωτηρία των ζώων ! αλλα ο σκοπός ειναι άλλος .

Την στιγμή που οι ακτιβιστές προσπαθούν να σταματήσουν τα φορτηγά που μεταφέρουν τα γουρούνια σε σφαγείο του Καναδά, αντιλαμβάνονται κάποια στιγμή πως παραδίπλα κάποιοι ψήνουν χοτ ντογκ

Η μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα είναι εξοργισμένη με τα καμώματα ενός τύπου ο οποίος έκανε μπάρμπεκιου δίπλα σε διαμαρτυρία ακτιβιστών υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων έξω από σφαγείο.

Την στιγμή κατά την οποία οι ακτιβιστές προσπαθούν να σταματήσουν τα φορτηγά που μεταφέρουν τα γουρούνια σε σφαγείο του Καναδά, συνειδητοποιούν κάποια στιγμή ότι παραδίπλα κάποιοι ψήνουν χοτ ντογκ και τα προσφέρουν δωρεάν στους περαστικούς. Μέχρι και στους ακτιβιστές κέρασαν λουκανικάκια!

Στο βίντεο βλέπουμε όλη την προετοιμασία του τύπου που διοργάνωσε το εναλλακτικό event, κάτι που κάνει με την παρέα του συχνά έξω από το σφαγείο. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν ήταν εσκεμμένη η κίνηση ή απλώς μια σατανική σύμπτωση.

Μολονότι το πράγμα κρατήθηκε σε λογικά επίπεδα, ορισμένοι από τους ακτιβιστές ζήτησαν τον λόγο και ο άντρας ακούγεται να παραδέχεται την ήττα του: «Υποθέτω πως κέρδισαν αυτόν τον γύρο», δηλώνει υπαινισσόμενος ότι θα επιστρέψει…

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications