Να γίνει αποκλεισμός  από όλες τις σχόλες στα κακομαθημένα που πλήρωσαν αυτόν τον «καθηγητή»  για να πάρουν πτυχίο
Αποκλεισμός από όλες τις σχόλες στα κακομαθημένα που πλήρωσαν αυτόν τον «καθηγητή»  για πάρουν πτυχίο

Από την ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή: «Π@ρνίδια όσες κοιμήθηκαν με τον καθηγητή «φακελάκη» για να περάσουν μάθημα», μάθαμε ότι τελικά περίπου 1000 φοιτητές έδωσαν 250+ ευρώ σε αυτόν το τύπο. Διότι δεν παρακολουθούμε τηλεόραση από την παρακάτω ανάρτηση στο www.aftodioikisi.gr :

«Κοινό μυστικό» φαίνεται πως ήταν στους γονείς και τους φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών η δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος συνελήφθη, καθώς ζητούσε φακελάκι ή ακόμη και σεξουαλικά ανταλλάγματα για να τους περάσει στα μαθήματα.

Την ίδια ώρα, οι καταγγελίες εναντίον του πληθαίνουν μιας και ανοίγουν τα στόματα σιγά σιγά. Μια ανάρτηση έχει προκαλέσει αίσθηση και ίσως είναι η πιο σωστή τοποθέτηση για το συμβάν με τον «καθηγητή Φακελάκη».

Συγκεκριμένα γράφει: Με έναν πρόχειρο υπολογισμό περίπου 1000 φοιτητές έδωσαν 250+ ευρώ σε αυτόν το τύπο. Άντρες σε ηλικία που έπρεπε να πιάνουν την πέτρα και να τη στίβουν αντί για 250 σφαλιάρες έδωσαν σε αυτόν τον «καθηγητή» λεφτά.

Πολλοί το κάνανε εν γνώση των γονιών τους μάλιστα! Είμαι ο πρώτος που λέει ότι η δικαιοσύνη έχει παθογένειες, αλλά ειλικρινά δε μπορώ να πιστέψω ότι μια μήνυση και μια πληρωμή με προσημειωμένα χαρτονομίσματα δε μπορούσε να έχει γίνει τόσα χρόνια αν όλοι αυτοί απλά δεν επιλέγανε την εύκολη λύση.

Όσο για τις φοιτήτριες, 20χρονες κοπέλες στα καλύτερα τους που επιλέξανε να τη βγάλουν στο «τζάμπα» έχοντας διαφόρων μορφών σ@ξουαλικές επαφές με ΑΥΤΟΝ τον άνθρωπο, ειλικρινά δε ξέρω τι να πω και τι να σκεφτώ για αυτές. Οι φοιτητές αυτοί εντωμεταξύ είναι η «νέα γενιά» που περιμένουμε να σώσει / αλλάξει την Ελλάδα….

Αυτά τα κακομαθημένα βουτυρόπαιδα είπαν καλύτερα να πληρώσουμε να το πάρουμε ξεκούραστα και να το παίζουμε μορφωμένοι,και τώρα το παίζουν και θύματα και "αθώα μικρά παιδιά", δεν ειναι ένοχος μονο ο «καθηγητής» άλλα και τα κακομαθημένα για δωροδοκία,και να μην τους δώσουν κανένα πτυχίο ποτέ, να πανε να γίνουν αγρότες τα βουτυρόπαιδα που πάνε την κοινωνία στο πάτο! κάποιο πλουσιόπαιδο έκανε την αρχή και μετά το έκαναν σύστημα οι «καθηγητές» και αυτο το φαινόμενο επικρατεί παντού, οποιος πλυρωνει πάει μπροστά σε αυτή την χώρα και οχι άυτοι που αξίζουν ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications