Αποχωρεί και ο ελληνικός όμιλος ΤΙΤΑΝ από την Ελλάδα
Αποχωρεί και ο ελληνικός όμιλος ΤΙΤΑΝ από την Ελλάδα

Στο Βέλγιο μεταφέρει την φορολογική της έδρα η εταιρεία ΤΙΤΑΝ, με την διοίκηση να μεταφέρεται στην Κύπρο και την παραγωγή να διατηρείται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, η διοίκηση θα μεταφερθεί στην Κύπρο, ενώ στην Ελλάδα θα διατηρηθεί η παραγωγή που ήδη είχε η εταιρεία.

Η ανακοίνωση της ΤΙΤΑΝ

Η ΑΕ Τσιμέντων TΙΤΑΝ ανακοίνωσε ότι υπεβλήθη σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 18.10.2018) από την TITAN Cement International SA, προαιρετική δημόσια πρόταση των κοινών και προνομιούχων μετοχών της ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, με νέες μετοχές της δεύτερης.

Σκοπός της πρότασης είναι η διευκόλυνση της εισαγωγής του Ομίλου ΤΙΤΑΝ σε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Euronext Βρυξελλών, με στόχο την ενίσχυση της ανεξάρτητης διεθνούς αναπτυξιακής του πορείας.

Πέραν από την εισαγωγή στο Euronext Βρυξελλών, προτείνεται επίσης οι μετοχές της TITAN Cement International SA να εισαχθούν δευτερογενώς προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στο Euronext Παρισίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για πρόταση που αντανακλά πλήρως το διεθνή προσανατολισμό και αποτύπωμα του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, ενώ η σχεδιαζόμενη υλοποίησή της αναμένεται να αποτελέσει έναν ακόμα σταθμό στην ιστορική του πορεία και να συμβάλει καθοριστικά στην διεθνή ανταγωνιστικότητα και στην μελλοντική του ανάπτυξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications