2 Οκτ 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τούρκοι πυροβολούσαν τον ήλιο για να περάσει ο καύσωνας

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τούρκοι πυροβολούσαν τον ήλιο για να περάσει ο καύσωνας

Το 2016 κάτοικοι στα Άδανα πυροβολούσαν τον ήλιο για να περάσει ο καύσωνας

Σε αντίθεση με όσα κάνουν μερικοί κάτοικοι στα Άδανα της Τουρκίας, όπως επισημαίνει επιστήμονας της NASA, το να πυροβολεί κανείς τον ήλιο με καραμπίνα δεν πρόκειται να μειώσει τη θερμοκρασία της Γης.

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Τούρκος επιστήμονας, Ουμούτ Γιλντίζ, που εργάζεται στη NASA, όταν ρωτήθηκε από μία μαθήτρια στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνεται στην τουρκική πόλη.

Μέσω τηλεδιάσκεψης ο Γιλντίζ απάντησε σε ερωτήσεις και όταν ρωτήθηκε από τη μαθήτρια αν το να πυροβολεί κανείς τον ήλιο είναι μία καλή ιδέα για να δροσίσει στην πόλη της, που το καλοκαίρι «χτυπά» θερμοκρασίες στο κόκκινο.

««Όχι, τα όπλα δεν θα λειτουργήσουν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πυραύλους», ανέφερε χαριτολογώντας και πρόσθεσε: «Ζω στην Καλιφόρνια, και είναι επίσης πολύ ζεστά εδώ, αλλά δεν πυροβολούμε στον ήλιο».

Υπενθυμίζουμε ότι το 2016 εικόνες με κατοίκους των Αδάνων να πυροβολούν τον ήλιο με θυμό για τον καύσωνα είχαν γίνει viral. Δύο άνδρες, μάλιστα, είχαν συλληφθεί, για έκθεση σε κίνδυνο τη ζωή συμπολιτών τους, ενώ ο δήμος Αδάνων είχε εκδώσει και προειδοποίηση για εκείνους που σημάδευαν τον ήλιο μέχρι και με αυτόματα όπλα αναφέρει το protothema.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τούρκοι πυροβολούσαν τον ήλιο για να περάσει ο καύσωνας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: