Η Ανθρωπότητα Πολύ Σύντομα θα Βιώσει την «Ημέρα της Αναμέτρησης»

Βρισκόμαστε σε μία δεδομένη στιγμή που όσοι έχουν την οξυδέρκεια να παρατηρούν ή να διαισθάνονται, να συγκρίνουν, να κρίνουν και να αμφισβητούν, να ψάχνουν και να ελέγχουν ή να ερευνούν, τότε, αντιλαμβάνονται ότι ένα αόρατο «κύμα δύναμης» σαρώνει τα πάντα.

Η αποκαλούμενη «Μάχη του Αρμαγεδδώνα» που περιγράφεται συμβολικά στο βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννου, έχει ήδη ξεκινήσει. Άρχισε λίγο πριν από την αλλαγή του αιώνα. Δεν είναι όμως ο πόλεμος που πολλοί λανθασμένα πιστεύουν. Είναι ένας πνευματικός αγώνας ανάμεσα στις αποκαλούμενες «Δυνάμεις του Φωτός» και τις «Δυνάμεις του Σκότους» που θα συνεχιστούν για πολύ καιρό στην Γη.

Οι περισσότεροι υπερεκτιμούν τη δύναμη του φυσικού κόσμου και των ηγετών του, όμως, αν παρατηρήσετε καλύτερα θα διαπιστώσετε πως ολοένα και μεγαλώνουν τα ποσοστά των ανθρώπων που αντιλαμβάνονται ότι έχουν την δύναμη στα ίδια τους τα χέρια και στην πνευματική του διάσταση.

Επιπλέον, αόρατες «ουράνιες» δυνάμεις συμβάλλουν στο να ξεπεραστούν τα σκοτάδια του κόσμου που φέρνει ο εγωισμός και κάθε είδους αρνητική ενέργεια και σκέψη που μεταμόρφωνε αυτό το βασίλειο για χιλιάδες χρόνια.

Οι ψυχές με χαμηλές δονήσεις, που είναι εγωιστικές, άσχημες και κακές και που έχουν ένα μεγάλο καρμικό βάρος από προηγούμενες ζωές, δεν θα μπορούν να εισέλθουν στον φυσικό χώρο ξανά.

Με απλά λόγια, οι καλοί άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να τελειοποιήσουν τον εαυτό τους και να φτάσουν στην πνευματική τελειότητα χωρίς το βάρος των εγωισμών, των απατεώνων, των ελεγκτών, των ελαττωματικών γραφών και των εσφαλμένων ιερατείων που τους εκμεταλλεύεται καθυστερώντας την πνευματική τους εξέλιξη.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο φυσικός κόσμος, επί του παρόντος, ελέγχεται κυρίως από εγωιστές διανοούμενους και άπληστους ελεγχόμενους φορείς (το σκοτάδι).

Όμως, η ανθρωπότητα πολύ σύντομα θα βιώσει την «ημέρα της αναμέτρησης». Θα είναι μία αναμέτρηση καταρχάς με τον ίδιο μας τον εαυτό, μέχρι να ξυπνήσει μέσα μας ο ευαισθητοποιημένος, ο ευγενής, ο συμπονετικός, και σταδιακά ο ανώτερος εαυτός μας, ο άνθρωπος.

Οι «Πύλες του Μαργαριταριού» θα ανοίξουν και οι «Φύλακες της Πύλης» θα ξεχωρίσουν την ήρα από το σιτάρι.
Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο θα κυβερνούν τον κόσμο μερικές ακόμα εγωιστικές ψυχές, που όμως θα είναι και οι τελευταίες.
Προκειμένου, όμως, να διατηρηθούν στην σκοτεινή εξουσία τους μέχρι να φύγουν από τη Γη, θα υπάρξουν παγκόσμια γεγονότα που πολλοί θα περιγράψουν ως «αποκαλυπτικά», αλλά θα είναι μια περίοδος εκκαθάρισης και μπορεί να περιλαμβάνει δυσάρεστες καταστάσεις όπως οικονομική κατάρρευση μα και κοινωνικοπολιτικές αναταραχές.

Η Γη θα συμμετέχει σε αυτή την εκκαθάριση, γιατί πολλοί την έβλαψαν και την απαξίωσαν, παρουσιάζοντας μία άλλη ως καλύτερη από αυτήν. Κάθε Ψυχή που έχει ενσαρκωθεί από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα ή τις αρχές αυτού που βρισκόμαστε, ανήκει σε αυτή την πνευματικά προχωρημένη ομάδα, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζει συνειδητά.

Δεν είναι άνθρωποι που έχουν μια πνευματική εμπειρία. Είναι πνευματικά όντα που θα ανυψώσουν την ανθρώπινη εμπειρία.
Δεν χρειάζονται μεσάζοντες όπως ιερείς, δάσκαλους, ραβίνους, παπάδες, πολιτικούς, ηγέτες ή πρεσβύτερους. Ούτε περίεργα τελετουργικά ή σύμβολα. Η πνευματική τους διαίσθηση και κατανόηση είναι μια εσωτερική γνώση.

Ο Edgar Cayce, γνωστός και ως «κοιμώμενος προφήτης’ ένας ψυχικός και πνευματικός δάσκαλος, θεραπευτής και προφήτης, καθώς και ο Jon Peniel «Ο αγαπημένος μου αδερφός», προέβλεπαν ότι ο «Λόγος» θα επέστρεφε το 1998-9, το ίδιο και ο Νοστράδαμος. Αυτός ο «Λόγος» είναι η Παγκόσμια Συνείδηση. Και τότε…Η ανθρωπότητα πολύ σύντομα θα βιώσει την «ημέρα της αναμέτρησης».

humansarefree.com Ελεύθερη Απόδοση
diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications