Στην Αριζόνα, ένας αγρότης βρήκε μια αγελάδα και έναν ταύρο που τους είχε γίνει αφαίρεση γεννητικών οργάνων
Στην Αριζόνα,ένας αγρότης βρήκε μια αγελάδα και έναν ταύρο που τους είχε γίνει αφαίρεση γεννητικών οργάνων

Άλλη μια περίπτωση μυστηριώδους ακρωτηριασμού βοοειδών συνέβη σε ένα ράντσο βόρεια της πόλης Ουίλιαμς στην Αριζόνα (ΗΠΑ). Σύμφωνα με το Grand Canyon News , ο κτηνοτρόφος John Makhan ανακάλυψε τα πτώματα των δύο ζώων του, μιας αγελάδας και ενός ταύρου στις αρχές Σεπτεμβρίου . Αρχικά, ο Makhan νόμιζε ότι κάποιος είχε πυροβολεί τα ζώα, αλλά όταν άρχισε να επιθεωρεί τα σώματα, συνειδητοποίησε ότι κάτι άλλο είχε γίνει, αφού και τα δύο ζώα ήταν κακοποιημένα.

Τόσο η αγελάδα όσο και ο ταύρος σκοτώθηκαν σε μία νύχτα. Με το πέ@ς και το όσχεο του ταύρου καθώς και μέρος του δέρματος του αυτιού να είχαν αφαιρεθεί με χειρουργικές τομές. Στην αγελάδα επίσης μέρος του δέρματος από το αυτί και αποκόπηκε, και η μήτρα επίσης έλειπε. Επίσης, και στα δύο ζώα, όλο το αίμα είχε αφαιρεθεί πλήρως από τα σώματα τους, αλλά στο έδαφος δίπλα από τα πτώματα βρέθηκαν μόνο μερικές μικρές κηλίδες αίματος.

Δεν εντοπίστηκαν ανθρώπινα ίχνη η κατι να δείχνει ότι αυτό το έκανε κάποιος. Και τα δύο ζώα βρέθηκαν σε απομονωμένη περιοχή πολύ μακριά από έναν παλιό δρόμο που σχεδόν κανείς δεν περνά από εκεί . Επιπλέον, η αγελάδα ήταν μέσα σε θάμνους, σαν να προσπαθούσε να κρυφτεί από κάτι από το φόβο της. Ο 66χρονος John Mahan ζει σε αυτό το ράντσο για αρκετές δεκαετίες. Έχει άλογα και διατηρεί ένα μικρό κοπάδι βοοειδών.Και λεει ότι τα ζώα δεν δέχτηκαν επιθέσεις από τα τοπικά αρπακτικά κογιότ κοράκια γύπες κτλ.

Είμαι αηδιασμένος που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να ακρωτηριάσουν ένα ζώο για ευχαρίστηση. Για μένα, αυτό είναι κάτι εξωπραγματικό ,λέει ο John.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο John Mahan ταξίδεψε στο βοσκότοπο με το μικρό του κοπάδι, 15 αγελάδων για να πάρει τον ταύρο από εκεί,ο βοσκός ανακάλυψε ότι ο ταύρος είχε εξαφανιστεί ταυτόχρονα μαζί μια αγελάδα."Ήταν ο πρώτος μας ταύρος και η πρώτη αγελάδα που ζευγάρωσε με αυτόν, θέλαμε να μεγαλώσουμε το κοπάδι μας"...

Ο John μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του έψαχναν τα δυο χαμένα ζώα, ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο μέχρι που μια μυρωδιά από νεκρά ζώα ερχόταν απο τον παλιό δρόμο, εκεί βρήκαν τον ταύρο και λίγα μέτρα μακριά βρισκόταν στους θάμνους η αγελάδα.

Βασικά έκοψαν μόνο τα γεννητικά όργανα και δεν άγγιξαν το υπόλοιπο κρέας.

Μετά την ανακάλυψη των ακρωτηριασμένων ζώων, ο Makhan ζήτησε βοήθεια από έναν επιθεωρητή με το όνομα Reidhead, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή αυτή τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με αυτόν στην περιοχή κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών έχουν ήδη υπάρξει πολλές τέτοιες περιπτώσεις μυστηριώδεις δολοφονίες αγελάδων. Ο Reydhead εξέτασε προσεκτικά την περιοχή γύρω και τα σώματα των ζώων με ανιχνευτή μετάλλων, αναζητώντας κάλυκες θραύσματα από σφαίρες και δεν βρήκε τίποτα, δηλαδή δεν σκοτώθηκαν με όπλο.

Ίσως είχαν πυροβολήσει τα ζώα, έτσι ώστε να μην αντισταθούν και στη συνέχεια να τα ακρωτηριάσουν και να αντλήσουν το αίμαλέει ο επιθεωρητής και συνεχίζει: Βρήκαμε τα βοοειδή σχεδόν μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία τους και δεν είχε πλησιάσει ούτε ένα κογιότ, ούτε ένα πουλί για να τα φάει όπως γίνεται συνήθως . Μέσα σε αυτά τα σώματα πιθανότατα υπάρχουν κάποιες τοξίνες που τα ζώα αισθάνονται και δεν πλησίασαν τα νεκρά σώματα για να φάνε το κρέας τους.

Ο Raidhead συνέχισε την έρευνά του τις επόμενες μέρες, αλλά δεν λύθηκε το μυστήριο.Επίσης ο επιθεωρητής είπε ότι από το 2016, καθώς εργάζεται σε αυτή την περιοχή στην Αριζόνα, έχει ήδη δει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις και λέει: "Οι τομές στα σώματα των αγελάδων γίνονται με χειρουργική ακρίβεια με πολύ αιχμηρά όργανα,γνωρίζουν καλά πώς να αφαιρέσουν ένα όργανο χωρίς να αγγίζουν τα υπόλοιπα, γνωρίζουν καλά τι κάνουν".

Οι περιπτώσεις ακρωτηριασμού βοοειδών αφαίρεση οργάνων και αίματος έχουν καταγραφεί στη Βόρεια και Νότια Αμερική για πολλές δεκαετίες και έχουν τα ίδια διακριτικά χαρακτηριστικά: χειρουργικές τομές, απομάκρυνση των γεννητικών οργάνων, αίματος κτλ, οι πρώτοι ύποπτοι ειναι οι εξωγήινοι για τη διεξαγωγή κάποιων ακατανόητων πειραμάτων. Κάποιοι άλλοι λένε ότι πίσω από όλα αυτά είναι μυστικές υπηρεσίες, σε αυτή την περίπτωση δεν θα πηγαίναν στο πουθενά για να βρουν μια αγελάδα, θα πηγαίναν σε σφαγείο να πάρουν οτι θέλουν πχ αίμα ...
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications