Άρχισε πάλι η περίοδος ψεκασμών εκεί στην Αθηνά ? (φώτο)
 Άρχισε πάλι η περίοδος ψεκασμών εκεί στην Αθηνά ? (φώτο)

Κάπου το 2014 με 2015 στα πρώτα βήματα μας στο ίντερνετ, είχαμε βαλει πρώτη φορά για αεροψεκασμούς με φωτογραφίες και είχε προκληθεί σάλος(τους έχουμε ενοχλήσει σε πολλά θέματα) και βγήκαν κάποιοι στα παράθυρα έλεγαν,"υπερβολές ειναι αυτά που διαβάζετε στο ίντερνετ", σήμερα το ίδιο θέμα δεν προκαλεί καν ενδιαφέρον για τους πολλούς, τους έπεισαν ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας, ένας όρος ταμπέλα που δεν σημάνει τίποτα όπως ο όρος φασίστες, ετσι ένα γεγονός γίνεται αόρατο και μη υπαρκτό ως δια μαγείας λέγοντας ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας!! απίστευτο? και όμως έτσι γίνεται...

Τις παρακάτω φώτο μας τις έστειλε φίλος από την πρωτεύουσα και ειναι όλες από το ίδιο σημείο και με διάφορα 10 δευτερολέπτων,το μονο που αλλάζει ειναι η κατεύθυνση της κάμερας του κινητού.

Όπως θα δείτε νοτιά έχει χαθεί ο ουρανός ενώ βορεια φαίνεται ένας καθαρός γαλανός ουρανός ακόμα, σημείωση τα καυσαέρια δεν δημιουργούν σύννεφα δεν απλώνονται στον ουρανό και εξαφανίζονται 1-2 η και 10 χιλιόμετρα ακριβώς πίσω από το αεροπλάνο.

Σημείωση 2 : αν δεν είχαν ασχοληθεί με αυτό βάζοντας κάτι άσχετους και δήθεν ειδικούς να λενε ηλιθιότητες, και για θεωρίες συνωμοσίας, ίσως να μην υπήρχε κατι ύποπτο, για να ασχολούνται αυτοί σημαίνει ότι θέλουν να κρύψουν κάτι,και σημάνει ότι ειναι υπαρκτό γεγονός, και φυσικά δεν ειναι για κάλο...Και αυτά περί θεωρίες συνωμοσίας πιάνουν μονο σε κατώτερους νοητικά, το πως ειναι θεωρίες συνωμοσίας ένα φαινόμενο που μπορούν να δουν με τα μάτια τους μας ξεπερνάει! τέτοια πλύση εγκεφάλου τους έχουν κάνει ...

Οι θεωρίες συνωμοσίας:

Εδώ ο ουρανός της Αθηνάς προς δυτικά και νοτιά :

Εδώ ο ουρανός της Αθηνάς προς βορεια ακόμα δεν εχουν πιάσει αυτό το κομμάτι:

Και εδώ ξανά νότιο-δυτικά χάθηκε εντελώς ο γαλανός ουρανός

Κάπου το 2013 πριν καν ασχοληθούμε με κόμματα διαπιστώθηκε ότι οι φερόμενοι και ως κομμουνιστές, ειναι μια εντελώς άλλη ράτσα που ουδεμιά σχέση έχει με την κοινή λογική, και ειναι και αδίσταχτοι θανάσιμος συνδυασμός(βασικά δεν υπάρχει κομμουνιστής και λογικός ειναι όλοι τους αγρίμια που πάνε την κοινωνία στο πάτο),το ποτήρι ξεχείλισε όταν ένας από δαύτους που είχαμε σε μια δουλειά προσπάθησε να μας βγάλει όλους τρελούς όταν έκαναν αεροψεκασμους, με αεροπλάνα που έκαναν κύκλους και έκαναν 3-4 μαζί την ίδια πορεία και μέσα σε 1-2 ώρες ένα πέπλο απλώθηκε στον ουρανό.

Έκτος ότι αυτός ο ίδιος συμμορίτης δημιουργούσε προβλήματα σε όλους από το να εξαπατήσει μέχρι να βάζει ρουφιανιές κτλ, και μια δουλειά 1 ώρας την έκανε 5 ώρες γιατί ηταν και κοπρίτης, μεταξύ άλλων είχε παντρευτεί ένα θύμα γιατί είχε λεφτά και δικό της σπίτι όπως είχε δηλώσει! μετά κάποιος μας είπε ότι ηταν κομμουνιστής, τοτε δεν υπήρχε χρόνος να δούμε τι εστί κομμουνιστές!σήμερα γνωρίσουμε αυτά που οι πολλοί δεν γνωρίζουν και νομίζουν ότι ειναι μια ιδεολογία καθε αυτού ενώ ειναι κάτι χειρότερο, αν και πολλοί εχουν ίντερνετ και χρόνο να ερευνήσουν, διαβάζουν αυτούς τους αδίσταχτους στο ιντερνέτ και τους θεωρούν και για έγκυρους η καλύτερη δουλειά τους αφού δεν ειναι για τίποτα άλλο , τα αποτελέσματα :

Αν μας έλεγαν ότι εδώ γράφουν συμμορίτες δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση! οπού υπάρχει ο όρος "θεωρίες συνωμοσία" βρωμάει κομμουνιστική πανούκλα,η κατα τους "κακούς ναζι":κόκκινη πανούκλα, έτσι έλεγαν τους κομμουνιστές, και οχι άδικα,σήμερα τους έχουν συνηθίσει και δεν βλέπουν την διάφορα οι περισσότεροι μάλλον, όπως το νερό της Αθηνάς που μυρίζει χλώριο αλλα όσοι μεγάλωσαν στην Αθηνά το βλέπουν και φυσιολογικό ..
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications