Κάποια φερόμενη ως Υπουργός Πολιτισμού Ζορμπά:Ο Φύσσας ήταν επικίνδυνος για τη Χρυσή Αυγή!! που δεν τον ήξερε κάνεις!
Κάποια φερόμενη ως Υπουργός Πολιτισμού Ζορμπά:Ο Φύσσας ήταν επικίνδυνος για τη Χρυσή Αυγή!! που δεν τον ήξερε κάνεις!

Εκδηλώθηκε άλλη μια σέλιδα thecaller.gr το ίδιο ποστ δεν λείπει απο δεκάδες αριστερές σελίδες δήθεν ανεξάρτητες, που βάζει το παρακάτω άρθρο χωρίς ίχνος τροπής,και η Υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, αριστερή και αυτή, αν σχολιάσουμε μερικά αυτονόητα :

Λέει για "των ονείρων και των τραγουδιών" που ειναι γεμάτα μίσος και ρατσισμό αυτή ειναι Υπουργός Πολιτισμού σοβαρά τώρα? που τα άκουγαν μονο οι αδίσταχτοι συμμορίτες φίλοι του, και που το youdude δεν τα κατέβαζε καν, αλλα μέσα σε 5 ώρες εξαφάνισαν ένα βιντεο με ομιλία του Χίτλερ που έλεγε οτι θα πολεμήσουμε για όλη την Ευρώπη οχι μονο για την Γερμανία,και πως οι Εβραίοι που ελέγχουν τα ΜΜΕ έστρεψαν την Αμερική κατα της Γερμανίας,έλεγε κατι ρατσιστικό μήπως ο Χίτλερ και εξαφάνισαν το βιντεο? η τους χαλάει τα παραμυθία τους 80 χρόνων?

Σε άλλο σημείο :Αυτό ήταν που έκανε τον Παύλο Φύσσα επικίνδυνο για την Χρυσή Αυγή. Ναι πάνω που είχε πάρει φορά άσχετα που όλα τα ιουδαϊκά ΜΜΕ έβαζαν μέχρι και φώτο με όπλα από το ίντερνετ δήθεν της Χ.Α και όλες οι ιουδαϊκές αριστερές σελίδες(το ίδιο ειναι)μέρα νύχτα έλεγαν ένα σορό ψέμματα, η Χ.Α είπε ας κανουμε και μια δολοφονία συμμορίτη τώρα που μας κατηγορούν όλοι να έχουν έναν λόγο παραπάνω! δεν σχολιάζουμε καν τους πράκτορες που ντυνόντουσαν Χ.Α και έκαναν διάφορα για να κατηγορούν την Χ.Α μετά..

Αλλού : Ήταν κομμάτι της λαϊκής κουλτούρας,οχι της κομμουνιστικής που κάνουν δημοσιά ρητορική μίσους !άλλα μιλάνε για ρατσισμό απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες!!! σε ένα σοβαρό κράτος και οχι με σχιζοφρενείς σε θέσεις κλειδιά η μαντάμ αυτή θα είχε συλληφθεί ως άκρως επικίνδυνη για δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους που στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που αποκαλούν φασίστες μια λέξη ταμπέλα, για κάθε λογικό άνθρωπο, ο κομμουνισμός και οι κομμουνιστες δεν ειναι ιδεολογία αλλα ένας είδος αδίσταχτης και άκρως επικίνδυνης φυλής από πολλές απόψεις, κάτι που γνώριζαν και στην Ιταλία από οπού εχει προέλευση η λέξη φασίστες που παραπέμπει σε εθνικιστές όπως και το ναζι ,εθνικός = nacional -national - nazionale - nacionalna -nacionalno μερικές μονο μεταφράσεις από ευρωπαϊκές γλώσσες, με άλλα λογία οι ναζι ηταν κακοί γιατί ήσαν εθνικιστές ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ???

Οι κομμουνιστές ειναι οι αληθινοί ρατσιστές προς την λεγόμενη λευκή φυλή της Ευρώπης που θέλουν να εξαφανίσουν, αυτός ειναι ο λόγος που κόπτονται υπέρ λαθρο, αλλιώς πρέπει να κάνουν κανένα πόλεμο να σφάζουν με θηριώδες τρόπο οπως τους αρέσει, σαν το παλιο κάλο καιρό, όπως δίδαξαν οι δημιουργοί του κομμουνισμού,που τυχαια ήσαν και αυτοι Ιουδαίοι, εκατομμύρια νεκροί από τον κομμουνισμό και δυο φυλετικούς ρατσιστικούς πολέμους κατα της Γερμανίας που ηταν η πιο καθαρή καυκάσια φυλή η αλλιως δωρική φυλή,γιαυτό έφεραν την επανάσταση στην τεχνολογία και την επιστήμη,κάτι που ήξεραν από τότε που έγιναν και οι πρώτες αναλύσεις σε επίπεδο DNA αφού ηταν 50 χρονιά μπροστά από την εποχή τους αλλα και βάση αληθινής ιστορίας όλοι ξέρουν πως οι αρχαία Έλληνες πήγαν στο βορρά,μήπως νομίζεται γύρισαν πίσω?, εσάς βεβαία σας έμαθαν άλλα περί ναζιστικές θεωρίες, και ότι ηταν Μογγολοι κτλ άσχετα που Μογγόλοι ξανθοί δεν υπάρχουν.

Oι κομμουνιστες ανεξάρτητου χωράς ειναι κάτι σαν φυλή μαζί με χρήσιμους ηλίθιους,στην Γερμανία του 30 που έκαναν τις πρωτες μοριακές μελέτες το ήξεραν αυτό, κόκκινη πανούκλα τους έλεγαν ακόμα και σε τραγούδι, μέχρι και ο Παπαδόπουλος το ήξερε δεν τους μάζεψαν στην Μακρόνησο γιατί είχαν διαφορετική δήθεν ιδεολογία ,και φαίνεται αυτό ακόμα και στο ίντερνετ σήμερα,κρύβουν την φάρα τους πίσω από την δήθεν ιδεολογία κάτι που δεν έχει καταλάβει κανένας όπως φαίνεται,και αναρωτιούνται πως γέμισε η Ελλάδα ανθέλληνες και οχι μονο, διαβάστε την υποκρισία τους:

Μήνυμα για την επέτειο των 5 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα εξέδωσε η Υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «είχε μια άλλη αντίληψη για τη λαϊκή γειτονιά της εργασίας και της σχόλης, των ονείρων και των τραγουδιών, της παρέας, της αξιοπρέπειας, των αγώνων».

Ολόκληρη η δήλωση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μυρσίνης Ζορμπά, για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. «Ο Παύλος Φύσσας ήταν ενεργό μέλος της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, όταν ακόμη δούλευε στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα.

Εκφράστηκε μέσα από τη χιπ χοπ και το low bap, τα μουσικά είδη που άνθιζαν στην περιοχή, μακριά από δισκογραφικές εταιρείες και εμπορικά δίκτυα.Γι’ αυτόν η μουσική παραγόταν από τον κόσμο και για χάρη του.

Συναυλίες χωρίς εισιτήριο, στις πλατείες και τις γειτονιές, που απηχούσαν τις ανησυχίες των νέων της γενιάς του, τις δυσκολίες της καθημερινής βιοπάλης, την αναμέτρηση με το φίδι του φασισμού που είχε αρχίσει να ζώνει τις λαϊκές γειτονιές.
Οι δολοφονίες του Γρηγορόπουλου και του Τζουλιάνι, η κρίση, ο ρατσισμός απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες, η κρατική βία, το όραμα ενός δικαιότερου κόσμου ήταν οι κύριες θεματικές των τραγουδιών του.

Ο Killah P. ήθελε να τελειώνει με το παρελθόν, το «ήθος του οποίου είχε αυτοκτονήσει», για χάρη ενός ομορφότερου αύριο. Με την τέχνη του έφερε στο προσκήνιο το «ακατέργαστο», απαράμιλλα όμως ζωντανό, υλικό της καθημερινής κουλτούρας. Αναπαράστησε τις νέες πρακτικές και τις αντιφάσεις που γέννησε η εποχή της κρίσης. Το σύστημα κατηγόρησε το έργο του για χυδαιότητα. Ο ίδιος έλεγε πως το έργο του ήταν ‘αυστηρώς ακατάλληλο για ανήλικους, φιλότεχνους και για φιλόφιλους’. Ήταν κατάλληλο για ανθρώπους με σάρκα και οστά, με προβλήματα και όνειρα, που γύρευαν, όπως κι αυτός, μια ανάσα ελπίδας.

Ήταν κομμάτι της λαϊκής κουλτούρας, των ανθρώπων που αναμετριούνται με τους πραγματικούς όρους της κοινωνικής μας ύπαρξης, του φαντασιακού που τροφοδοτεί τις καθημερινές μας πολιτισμικές αναπαραστάσεις.

Αυτό ήταν που έκανε τον Παύλο Φύσσα επικίνδυνο για την Χρυσή Αυγή.
Η τέχνη του προκαλούσε δυσανεξία με τον ίδιο τρόπο που προκαλεί δυσανεξία η ελευθερία της έκφρασης. Ήταν η έμπρακτη αμφισβήτηση του δόγματος ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ζεις.
Η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να τον αφανίσει, για να αφανίσει την πολιτισμική πρακτική του, την απήχηση της μουσικής γλώσσας του Killah P. στα νέα παιδιά που δεν θέλουν να τους λένε τι και πώς θα κάνουν. Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε επειδή αρνήθηκε να φοβηθεί ενόσω βρισκόταν στη ‘γειτονιά’ του. Είχε μια άλλη αντίληψη για τη λαϊκή γειτονιά της εργασίας και της σχόλης, των ονείρων και των τραγουδιών, της παρέας, της αξιοπρέπειας, των αγώνων.Οι γειτονιές του Killah P. είναι οι συμμετοχικοί χώροι όπου ανθίζουν οι νεανικές κουλτούρες, οι αντιστάσεις απέναντι στον φασισμό και η ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο. Από αυτόν τον χώρο θα έρθει η ιστορική δικαίωση του Παύλου Φύσσα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications