Αυτός είναι ο “άντρας ” που εισέβαλε και έχασε τη ζωή του στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας!!
Αυτός είναι ο “άντρας ” που εισέβαλε και έχασε τη ζωή του στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας!!

Και κλάμα όλοι οι αριστεροι εκδηλώθηκαν όλοι τους αν ηταν κανενός καυκάσιος στο γένος σημασία δεν θα έδιναν .. ! και γράφουν υποκριτικά σε ιστοσελίδες τους:

Τη ζωή του έχασε ενώ επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια ο 33χρονος Ζαχαρίας Κωστόπουλος.
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποχαιρέτησε, μέσω Facebook, τον φίλο του, υπογραμμίζοντας πως «ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)...».

Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν δραστήριο μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
ΛΟΑΤΚΙ δηλαδή αριστερός ελληνόφωνος θα τον κάνουν και άγαλμα , ο κοσμηματοπώλης δεν έχει ιδέα τι θα τραβήξει. Στα γκουλάκ θα τον πάνε οι συμμορίτες, αν δεν το ξέρει κάποιος να τον ενημερώσει ότι σκότωσε ελληνόφωνο μαντέψτε τι ράτσας, οι αριστεροί εκτός από λαθρο υποστιριζουν πάσης φύσεως ανώμαλους και εγκληματικά στοιχειά γιατί και οι ίδιοι έτσι ειναι, μια ράτσα ειναι όλοι τους γιαυτό αλληλοϋποστηρίζονται! αδελφές ελληνόφωνοι αριστεροί κομμουνιστές ειναι ένα και το αυτό, η μάζα δεν το ξέρει τι γίνεται κάτω από την μύτη της και νομίζει οτι άπλα ειναι μια ιδεολογία, και τους έχουν κάνει να νομίζουν ότι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι! πλήρη άγνοια της πραγματικότητας..
Πήγε να ληστέψει και πανε να τον βγαλουν Άγγελο!!!

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο κοσμηματοπώλης πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications