23 Σεπ 2018

Τρόμος στον Πειραιά από τον «δράκο» που επιτίθεται σε γυναίκες (βίντεο)

Τρόμος στον Πειραιά από τον «δράκο» που επιτίθεται σε γυναίκες (βίντεο)

Στις γειτονιές του Πειραιά, μόλις πέσει το σκοτάδι, οι γυναίκες κατακλύζονται από φόβο!

Μέσω του διαδικτύου προσπαθούν να προστατευθούν δίνουντας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορούν για τις περιοχές που «χτυπάει».

Την περιγραφή του έδωσε στην Αστυνομία ένα από τα θύματα του που βρήκε τη δύναμη να περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 30 χρόνων, ψηλό και σωματώδη με καστανά μαλλιά.

Ο νεαρός της επιτέθηκε μέρα μεσημέρι και αφού την ακινητοποίησε ακριβώς έξω από το σπίτι της. Η κοπέλα αντιστάθηκε αλλά εκείνος άρχισε να την χτυπάει και να την θωπεύει!

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τρόμος στον Πειραιά από τον «δράκο» που επιτίθεται σε γυναίκες (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: