Xθες έγραψε ότι της μένουν λίγες μέρες ζωής και σήμερα πέθανε!
Xθες έγραψε ότι της μένουν λίγες μέρες ζωής και σήμερα πέθανε!

Συγκίνηση και λύπη προκαλεί η είδηση για την 40χρονη ραδιοφωνική παραγωγό του BBC Rachael Bland, η οποία πέθανε σήμερα το πρωί, αφήνοντας πίσω της τον άντρα της και ένα γιο 2 ετών!

Η δημοσιογράφος, μόλις πριν μια μέρα είχε συγκλονίσει τους πάντες όταν έγραψε στα προσωπικά της social media πως οι γιατροί την ενημέρωσαν πως ο καρκίνος έχει προχωρήσει τόσο που δεν της απομένουν, παρά λίγες ημέρες ζωής..

Τελικά οι μέρες αυτές έγιναν ώρες αφού σήμερα ο σύζυγός της, με μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram έγραψε πως η αγαπημένη τους σύζυγος έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή!

Ο σύζυγός της ανέφερε πως η Rachael πέθανε ήρεμα σήμερα το πρωί έχοντας δίπλα της την οικογένειά της, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους την εμψύχωναν όλο αυτά τα δύσκολα χρόνια της ασθένειάς της.

Xθες έγραψε ότι της μένουν λίγες μέρες ζωής και σήμερα πέθανε!

Το πιο συγκινητικό βέβαια είναι ότι όταν η δημοσιογράφος έμαθε πως της μένει λίγος καιρός ακόμα πάνω σ΄αυτή τη γη, αγόρασε και πακετάρισε η ίδια όλα τα δώρα για τον αγαπημένο της γιο Φρέντι ο οποίος είναι μόλις δυο ετών.

Η Rachael τύλιξε 19 δώρα. Για να παίρνει ο γιος της ένα δώρο στα γενέθλιά του κάθε χρόνο από τη μαμά του, μέχρι να γίνει 21!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications