«Την ερωτεύτηκε….Το παιδί μου ήταν ήσυχο, κάτι θα του κάνανε»: Τι λέει ο πατέρας του πιστολέρο των Γιαννιτσών
«Την ερωτεύτηκε….Το παιδί μου ήταν ήσυχο, κάτι θα του κάνανε»: Τι λέει ο πατέρας του πιστολέρο των Γιαννιτσών

Για το έγκλημα που διέπραξε πριν από λίγες ημέρες στα Γιαννιτσά ο 38χρονος γιος του μίλησε ο πατέρας του δολοφόνου μίας ηλικιωμένης γυναίκας, που τυφλωμένος από το πάθος άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

«Δεν ξέρω αν έφτασε να τους πυροβόλησε και πως έγινε, ξέρω όμως ότι το παιδί μου ήταν ήσυχο. Έπρεπε δηλαδή για να οξυνθεί κάτι να του κάνανε. Τον πάτησαν με το αυτοκίνητο, του σπάσανε τα πλευρά. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά γιατί αν ήμουν και εγώ στην θέση του (πατέρα της Κικής) δεν ξέρω τι θα έκανα. Τον είδα και έφυγε φορτσάτος με το αυτοκίνητο και μετά από μισή ώρα ήλθε ένας φίλος του και λέει «Πυροβόλησε ο Ανέστης».

Ζητώ συγγνώμη αν έγιναν αυτά που λένε αυτοί, ζητώ συγγνώμη. Την ερωτεύτηκε, στην καφετέρια πήγαινε. Την ίδια μέρα το πρωί όταν έφυγε να πάει στην καφετέρια επειδή κάποιος άλλος μου είχε πει «ξέρεις ο γιος σου πειράζει την κοπέλα, την ενοχλεί» του λέω «Έλα να σου πω κάτι. Τι έγινε με την κοπέλα αυτή και έχεις πρόβλημα. Μου είπαν ότι την πειράζεις και την πειράζεις άσχημα, την βρίζεις. Δεν μου απάντησε, δεν μου είπε τίποτα, σηκώθηκε και έφυγε» ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε το βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications