Τι Είναι ΑΥΤΟ το Τετράγωνο Αντικείμενο που Κρέμεται από τον Ουρανό;
Τι Είναι ΑΥΤΟ το Τετράγωνο Αντικείμενο που Κρέμεται από τον Ουρανό;

Ένα πολύ παράξενο περιστατικό καταγράφηκε τυχαία στις 26 Ιουνίου 2018, όταν ένα μεγάλο μαύρο τετράγωνο αντικείμενο που φαινομενικά έδειχνε να κρέμεται στον ουρανό κάτω από τα σκούρα σύννεφα αποθανατίστηκε στον φωτογραφικό φακό.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο άνθρωπος που «έπιασε» το μυστηριώδες αντικείμενο, αναφέρει, ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητο και οδηγούσε για να πάει στο αεροδρόμιο και να επιστρέψει στον Καναδά.

Ο ουρανός ήταν ακόμα πολύ σκοτεινός όταν έφυγε από τον ποταμό Falls στο Wisconsin. Υπήρχαν βροντές και αστραπές. Πήρε πολλές εικόνες του ουρανού ενώ η σκοτεινιά φωτιζόταν από τις αστραπές και έλαμπε κάθε 20 με 40 δευτερόλεπτα.

Στην αρχή, δεν είχε παρατηρήσει το αντικείμενο έως ότου έλεγξε την κάμερα του iPhone του, στο αυτοκίνητο. Έτυχε να ήταν η πρώτη φωτογραφία που είχε συλλάβει αυτό το αντικείμενο. Οι υπόλοιπες που τραβήχτηκαν σε μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους, σχεδόν ταυτόχρονα, δεν έδειξαν αυτό το μυστηριώδες τετράγωνο ξανά.

Ο άνθρωπος ήταν πολύ χαρούμενος που μπόρεσε να αποθανατίσει μια πολύ ειδική και ξεχωριστή φωτογραφία, ίσως, μοναδική. Την έβαλε στο προφίλ του στο Facebook, αμέσως όταν προσγειώθηκε στο Τορόντο.

Άραγε, τι μπορεί να ήταν αυτό που στην εικόνα φαίνεται να κρέμεται από τα σκοτεινά σύννεφα; Τι συνέβη, τελικά; Έπεσε σε κάποιο σημείο του εδάφους; Που; Αν δεν έπεσε, μήπως πέταξε προς κάποια κατεύθυνση; Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ.

Το συμβάν αναφέρθηκε στην Mufon ως υπόθεση 94740.

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications