Τάγματα εφόδου ΣΥΡΙΖΑ  έκαναν επίθεση εκφοβισμού στη Θεσσαλονίκη παραβιάζοντας το Δικαίωμα του συνέρχεσθαι
Τάγματα εφόδου ΣΥΡΙΖΑ  έκαναν επίθεση εκφοβισμού στη Θεσσαλονίκη παραβιάζοντας το Δικαίωμα του συνέρχεσθαι

Για άλλη μια φορά η εγκληματική σπείρα τους υπό την κάλυψη της αστυνομίας έδρασε ανενόχλητη και τα ΜΜΕ μαζί με δεκάδες ιστοσελίδες τους βαφτίζουν τους πάντες ακροδεξιούς για να καλύψουν την εγκληματική συμμορία τους ,που επι χρονιά στέλνουν σε διαδηλώσεις.

Τους έχουν βαφτίσει και υποκριτικά "αντιεξουσιαστές" ενώ δρουν και παίρνουν εντολές από την εξουσία από εκεί που παίρνουν εντολές και στο ΣΥΡΙΖΑ, αν δείτε από ποιους παίρνουν εντολές αυτά τα κομμουνιστικά σκυλιά με δείκτη νοημοσύνης κάτω από το όριο, θα πέστε από τα σύννεφα, απορίας άξιο ειναι γιατί πότε κανένας συμμορίτης δεν έχει συλληφθεί επι τόπου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτό λέγεται "δημοκρατία" ενώ αν μαζέψεις αυτά τα εγκληματία στοιχειά που δρουν ανεξέλεγκτα παντού ειναι χούντα!και καλύπτουν την αδίσταχτη ράτσα τους πίσω από την "ιδεολογία" του κομμουνισμού! μεταξύ άλλων κάνουν και δημοσιά υποκίνηση μίσους! που ειναι οι φερόμενοι δικαστές και η δήθεν δικαιοσύνη?

Επεισόδιο μεταξύ δυο ομάδων νεαρών ατόμων σημειώθηκε στις 5:50 το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα αποτελούμενη από περίπου 30 κρανοφόρους του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκε σε ομάδα δήθεν "ακροδεξιών" που έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία αυτο παραβιάζει το σύνταγμα 'Αρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι) και συμφωνα με αυτό η αστυνομία έπρεπε να συλλάβει τους συμμορίτες επι τόπου ανεξάρτητα τι ηταν οι άλλοι που πηγαίναν στο συλλαλητήριο. Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας 23χρονος κάμια σύλληψη των εγκληματιών .

Ως εκ τούτου η αστυνομία καλύπτει εγκλήματα στοιχειά όποτε έχουμε άμεση συνέργεια όπως κάνει και η φερόμενη ως δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, που καλύπτει συμμορίτες στο ίντερνετ, άλλα έχουν να κάνουν με αποβλακωμένη μάζα που τους πατάει και like, με αυτά και αυτά η αστυνομία δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για δικαιοσύνη..
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications