Θεσσαλονίκη: Πράκτορες που παρίσταναν τους εθνικιστές έσπασαν αυτοκίνητο με τουρκικές πινακίδες να λένε μετά για φασίστες διαδηλωτές!
Θεσσαλονίκη: Πράκτορες  Έσπασαν αυτοκίνητο με τουρκικές πινακίδες για λένε μετά για φασίστες διαδηλωτές!

Και η ηλιθιότητα του νεοέλληνα συνεχίζεται, διαβάσαμε σχόλια σε "έγκυρες πήγες" που έβαλαν αυτήν την προβοκάτσια σε μόλις 2 γραμμές και διαπιστώσαμε οτι ειναι άκρως επικίνδυνοι ηλίθιοι, που καταπίνουν αμάσητο οτι τους ταΐζουν όπως καποτε που έδειχναν "όπλα της Χ.Α" από το ίντερνετ, ακόμα και στα κανάλια. Και όπως ηταν αναμενόμενο το έβαλε και μια γνωστή σελίδα που παριστάνουν τους "ανεξάρτητους" και τους "πατριώτες", με 1 εκατομμύριο like μέσα σε 3 χρονιά , ούτε στην Αμερική δεν μαζεύουν τόσα like σε 3 χρονιά .

Σε κατάσταση σοκ οι επιβάτες!!! σε τίτλους

Αφού απείλησαν τις γυναίκες που βρίσκονταν εντός του αυτοκινήτου, το έσπασαν και έγραψαν πάνω στο καπό Λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ, ομάδα ατόμων με ελληνικές σημαίες όρμηξαν πάνω σε αυτοκίνητο με τουρκικές πινακίδες επί της Τσιμισκή με Γούναρη.

Αφού απείλησαν τις γυναίκες που βρίσκονταν εντός του αυτοκινήτου, το έσπασαν και έγραψαν πάνω στο καπό. Οι γυναίκες μετά την επίθεση βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Οι πράκτορες έκαναν και το σήμα των "εθνικιστών" στο κάπο, που σπάνια υπάρχει στην Ελλάδα, αν το δείξεις σε 1000 άτομα δεν ξέρουν αυτό το σύμβολο καν, φόβος και τρόμος από τους νεοναζί που επιτέθηκαν σε "ανυπεράσπιστες γυναίκες" ρατσισμός! αν ηταν άντρες δεν θα ηταν τοσο "συγκινητικό", μετά θα έδωσαν επιταγή στο ιδιοκτήτη του αυτοκίνητου να πάει να το φτιάξει? η άπλα έστειλαν τους πράκτορες να κάνουν επίθεση εκ του ασφαλούς σε ένα άσχετο αυτοκίνητο με γυναίκες ώστε να μην αντιδράσουν? αυτά τα 2 σενάρια παίζουν, στην Συριά στήνουν δηθεν επιθέσεις με χημικά και ολόκληρες υπερπαραγωγές, στην Γαλλία για "κάλους μετανάστες" που "σώζουν" παιδάκια κτλ, σε μια επίθεση σε ένα αυτοκίνητο θα κολλήσουν? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications