Επιχείρηση της αστυνομίας σε στέκι ακροδεξιών με πληροφορίες από την εγκυρότατη ΣΥΡΙΖΟΕΡΤ και λοιπές έγκυρες αριστερές σελίδες!
Επιχείρηση της αστυνομίας σε στέκι ακροδεξιών με πληροφορίες από την εγκυρότατη ΣΥΡΙΖΟΕΡ και λοιπες έγκυρες αριστερές σελίδες!

Μετά από πληροφορίες για σχέδιο πρόκλησης εκτεταμένων επεισοδίων το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην πόλη, ενόψει των εγκαινίων της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε στέκι ακροδεξιών, μετά από πληροφορίες για σχέδιο πρόκλησης εκτεταμένων επεισοδίων το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, που είναι προγραμματισμένο για τις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Δρακόντεια είναι άλλωστε από σήμερα τα μέτρα τόσο της ελληνικής αστυνομίας, όσο και αμερικανικών κλιμακίων, όπως του FBI και της CIA, που έχουν καταφθάσει στη Θεσσαλονίκη, με τους ελέγχους στην πόλη να είναι αυξημένοι.

Μετά και από την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του ΣΒΒΕ, το μεσημέρι της Πέμπτης, η αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση. Ελικόπτερα της ΕΛΑΣ πέταξαν σήμερα το μεσημέρι πάνω από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά από πληροφορίες για σχέδιο πρόκλησης εκτεταμένων επεισοδίων!!!Σχέδιο για επεισόδιο! για τους συμμορίτες ελληνόφωνους δεν υπάρχουν πληροφορίες? και η CIA ειναι η KGB της Αμερικής που ίδρυσαν Ιουδαίοι όπως και στην τότε ΕΣΣΔ ...Μετά και από την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του ΣΒΒΕ, το μεσημέρι της Πέμπτης, η αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση!!! και ψάχνει να βρει ακροδεξιούς αντί για συμμορίτες!!!!

Όπως το πάνε η λεγόμενη "ελληνική" αστυνομία θα παίρνει εντολές απευθείας από συμμορίτες ελληνόφωνους αν και γίνεται ηδη!!! όπως παίρνουν στο χώρο της υγείας και άλλου !!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications