Σταλινικές μέθοδοι στην Γαλλία: Στέλνουν στο ψυχιατρείο την Μ.Λεπέν οι αληθινοί σχιζοφρενείς γιατί τους έθιξε τους ισλαμιστές
Σταλινικές μέθοδοι στην Γαλλία: Στέλνουν στο ψυχιατρείο την Μ.Λεπέν οι αληθινοί σχιζοφρενείς γιατί τους έθιξε τους ισλαμιστές

Οι αδίσταχτοι συμμορίτες επιβάλουν την αληθινή χούντα! ο "τρελός" Γκιόλβας τα έλεγε από τότε οι 99 στους 100 εκτός ότι έχουν πλήρη άγνοια πραγματικότητας και αληθινής ιστορίας,νομίζει ότι η Χούντα ηταν ο Παπαδόπουλος γιατί δεν άφηνε τους συμμορίτες να πάρουν την εξουσία οι οποίοι μαντέψτε τι ράτσας και προέλευσης ειναι ανεξάρτητου χωράς ..! Όλες οι σελίδες που μιλάνε για δήθεν "χούντα" ειναι δίκες τους!

Στο εξωτερικό στο ίντερνετ έχουν εξαφανίσει ένα σορό σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης, ότι θέλετε να μάθετε να πάτε στην ιουδαϊκή Βικιπαίδεια και σε δεκάδες ιστοσελίδες τους που έχουν μαζέψει την μαζα σαν αγέλη προβάτων, και την έχουν κάνει να μην έχει επίγνωση ούτε για τα αυτονόητα , και σας βγάζει στην πρώτη θέση η google, εκτός ίντερνετ κυνηγούν με την ελεγχομένη δικαιοσύνη και με τους χρήσιμους ηλίθιους όλους τους ανεπιθύμητους, αφού πρώτα τους συκοφαντούν στα ΜΜΕ που το 95% ανήκει σε αυτούς, το βλέπουμε και στην Ελλάδα οι ιδιοι που κυνηγούν την Λεπέν κυνήγησαν και τον Σώρρα! και η μάζα κατάπιε το παραμύθι τους..

Όπως λέγαμε και σε μια φίλη,παρατηρώντας τι σελίδες διαβάζουν που τους δουλεύουν κατάμουτρα και δεν το καταλαβαίνουν, και τι ηλιθιότητες γράφουν πέραν κάθε λογικής στο facebook τύπου: ο ναζισμός και ο κομμουνισμός ειναι το ίδιο πράγμα αρχίζω να βλέπω πολλούς όπως τους βλέπουν οι Ιουδαίοι Γκοιμ! δηλαδή ανθρωπόμορφα ζώα! η πλύση εγκεφάλου ειναι τέτοια που τους έκαναν να βγάζουν τους κομμουνιστές, που οι μισοί απο αυτούς ειναι ελληνόφωνοι του Γιαχβέ και οι άλλοι μισοί χρήσιμοι ηλίθιοι μη ελληνικής προέλευσης ούτε καν ευρωπαϊκής αλλα ίδιας ράτσας με τους μουσουλμάνους.

Για εσάς τους πιστούς και ο θεός να κατεβεί κάτω ,βλέποντας αυτή την κατάσταση πόσο εύκολα σας χειραγωγούν αντί να σας σώσει θα έφευγε τρέχοντας!!πλήρη άγνοια πραγματικότητας βουτηγμένοι μέσα στο Matrix το παίζουν και μορφωμένοι κάποιοι γιατί τους έδωσαν πτυχία τα ελεγχόμενα σχολεία,και αν κάτσεις να μιλήσεις με αυτούς δεν αντέχουν 5 λεπτά δεν μπορούν να συζητήσουν καν, οι δήθεν υπουργοί γιαυτό δεν βγαίνουν να κάνουν διάλογο με τον κόσμο, μονο ομιλίες με έτοιμα κείμενα, και το χειρότερο? όσο συνεχίζεται αυτη η κατάσταση θα κανουν ολο και χειρότερα.

Απόφαση Γαλλίδας δικαστή επιβάλει στην επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Συναγερμού Μ.Λεπέν να πραγματοποιήσει ψυχιατρική εξέταση επειδή τον Δεκέμβριο 2015 είχε ανεβάσει στο Twitter φωτογραφίες από φρικαλεότητες των ισλαμιστών στην Συρία.

Με μια πρωτοφανή ενέργεια, διώκεται η διεκδικήτρια της γαλλικής προεδρίας για την απόφασή της να αναδείξει τον ισλαμικό κίνδυνο και ταυτόχρονα να απαντήσει σε επικριτές της που παρομοίαζαν το ISIS με το Εθνικό Μέτωπο

«Είναι πραγματικά απίστευτο. Αυτό το καθεστώς αρχίζει αληθινά να προκαλεί φόβο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η πρόεδρος του Εθνικού Συναγερμού (RN, πρώην Εθνικό Μέτωπο FN) δημοσιοποιώντας τη δικαστική απόφαση γι’ αυτή την εξέταση.

Η δικαστική απόφαση φέρει ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου και εκδόθηκε από τη δικαστικό που διεξήγαγε την έρευνα σε βάρος της Λεπέν που κατηγορείται για «διανομή βίαιων εικόνων».Με την απόφαση αυτή, η Λεπέν παραπέμπεται για ψυχιατρική εξέταση «μέσα στις συντομότερες προθεσμίες».

«Πίστευα πως μου είχαν συμβεί όλα: ε, λοιπόν, όχι! Επειδή κατήγγειλα τις φρικαλεότητες του Νταές με μηνύματα στο Twitter, η ‘δικαιοσύνη’ με υποβάλλει σε ψυχιατρική εξέταση! Μέχρι πού θα φθάσουν;!», έγραψε ακόμη στο Twitter η διεκδικήτρια του προεδρικού θώκου στις εκλογές του 2017.

Η εξέταση αυτή έχει κυρίως στόχο να επιβεβαιωθεί «αν (η Λεπέν) είναι σε θέση να καταλάβει αυτά που λέγονται και να απαντήσει στις ερωτήσεις» και αν «η παράβαση για την οποία κατηγορείται σχετίζεται με πραγματικά ή βιογραφικά στοιχεία της ενδιαφερομένης».

Στις 16 Δεκεμβρίου 2015 η Μαρίν Λεπέν είχε αναρτήσει στο Twitter φωτογραφίες από φρικαλεότητες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ως απάντηση στον δημοσιογράφο Ζαν-Ζακ Μπουρντέν, τον οποίο κατηγορούσε ότι «έκανε έναν παραλληλισμό» ανάμεσα στο Ισλαμικό Κράτος και το Εθνικό Μέτωπο (FN).

Η Λεπέν έκανε λόγο για «απαράδεκτη παρεκτροπή» και για «αποτρόπαιες δηλώσεις» και, αναφέροντας τον δημοσιογράφο, ανάρτησε στον λογαριασμό της τρεις φωτογραφίες με το κείμενο «Αυτό είναι το Νταές!».

Οι φωτογραφίες εικόνιζαν έναν Σύρο στρατιώτη να συνθλίβεται ζωντανός κάτω από τις ερπύστριες άρματος μάχης, έναν Ιορδανός πιλότο να καίγεται ζωντανός μέσα σ’ ένα κλουβί και μια φωτογραφία του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ με το σώμα του αποκεφαλισμένο και το κεφάλι τοποθετημένο στην πλάτη.

Έναν μήνα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι που είχαν στοιχίσει τη ζωή σε 130 ανθρώπους, οι αναρτήσεις αυτές ήθελαν να καταδείξουν τον κίνδυνο που διατρέχει η γαλλική κοινωνία. Η εισαγγελία της Ναντέρ άρχισε την ίδια μέρα έρευνα για «διανομή βίαιων εικόνων» αφού ο τότε υπουργός Εσωτερικών είχε επισημάνει τις φωτογραφίες.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications