«Σπάει» τη σιωπή του ο πατέρας της Νατάσας Βαρελά: «Γι’ αυτό πέθανε η κόρη μου» (BINTEO)
«Σπάει» τη σιωπή του ο πατέρας της Νατάσας Βαρελά: «Γι’ αυτό πέθανε η κόρη μου» (BINTEO)

Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας της Νατάσας Βαρελά, της δημοσιογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Το άγχος και οι αυξημένες απαιτήσεις της δουλειάς στάθηκαν η αιτία για τον θάνατο της δημοσιογράφου, τονίζει ο πατέρας της μιλώντας στη Ζήνα Κουτσελίνη για τις τελευταίες ώρες της κόρης του.

«Να πω μόνο μια κουβέντα. Η δουλειά που κάνετε, από ότι είδα και από το παιδί μου, είναι πολύ ψυχοφθόρα. Πιστεύω ότι το παιδί μου πέθανε από υπερβολική κούραση.

Δηλαδή η δουλειά που κάνετε εσείς, δεν πληρώνεται με τίποτα. Έτυχε και τα είδα στο παιδί μου… δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πιστεύω ότι έσκασε από το στρες και από το άγχος να πάει καλά το κανάλι. Έδωσε την ψυχή της για τη δουλειά της και το κανάλι»!

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές της Νατάσας:

«Τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου, κατά τις δύο, δεν ένιωθε καλά και το είπε στην μητέρα της και της λέει «θα κάνω ένα μπάνιο» και την έβγαλε η μάνα της έξω ημιλιπόθυμη και την πήγανε στο νοσοκομείο, στα επείγοντα, ζούσε ακόμα… δυστυχώς δεν πήγαν καλά τα πράγματα μας είπαν ότι είχε πάθει διάτρηση στομάχου…

Τις τελευταίες δέκα μέρες ήταν κουρασμένη…» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Νατάσας Βαρελά.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

makeleio.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications