Σημαντικός μάρτυρας που ομολογεί όλα όσα είδε στην υπόθεση Roswell
Σημαντικός μάρτυρας που ομολογεί όλα όσα είδε στην υπόθεση Roswell

Ο Charlie Fogus, αναπληρωτής σερίφης της περιοχής, λέει τι είδε το 1947 και πως οι Αμερικανοί στρατιώτες ανέσυραν παράξενα πλάσματα από το Roswell.

Η αμερικανική πόλη Roswell, στο Νέο Μεξικό, απέκτησε μεγάλη φήμη παγκόσμια μετά την πτώση ενός ξένου διαστημικού οχήματος, τον Ιούλιο του 1947.

Τότε ο αναπληρωτής σερίφης Charles Fogus,ηταν παρόν στα πιο αινιγματικά περιστατικά της ιστορίας που συνδέονται με τα UFOs.

Το βιβλίο "UFOs TODAY" γράφει: 70 χρόνια ψέματα και παραπληροφόρηση απο την κυβέρνηση, και έχει δημοσιεύσει τα πρακτικά της συνέντευξης του Charlie Fogus και αυτά που είδε με τα μάτια του.

Όταν ο Fogus και ένας συνάδελφος του με το όνομα Sheriff Jess πήγαν στο Roswell και έφτασαν στο σημείο όπου, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή είχε πέσει ένα μετεωρολογικό μπαλόνι της Πολεμικής Αεροπορίας, είδε περίπου 300 ή 400 στρατιώτες. Και μερικοί από αυτούς «έσερναν ένα παράξενο πλάσμα», όπως περιγράφει ο Fogus τις ενέργειες του στρατού.

"Φαινόταν ακριβώς όπως αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση, με μεγάλα μάτια". Στο φαράγγι υπήρχε ένα μεγάλο στρογγυλό πράγμα πλάτους 30 μέτρων που οι στρατιώτες πήραν με φορτηγό.

Ο Fogus ισχυρίζεται ότι είδε περίπου τέσσερα παράξενα πλάσματα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, τα περισσότεροι ήταν καλυμμένα και λέει ότι είδε τα πόδια σε μερικά από αυτα, που "έμοιαζαν με δικά μας". Με ύψος 1.5, τα πλάσματα είχαν το χρώμα δέρματος προς το καφέ, "σαν να είχαν κάτσει πολύ ώρα στον ήλιο".

Ο στρατός μάζεψε τα πλάσματα από το σημείο και τα πήρε με φορτηγά. Ο Fogus και ο Sheriff ηταν στο σημείο περίπου 20 λεπτά και μετά τους είπαν να φύγουν από την περιοχή.

Ο Fogus, συλλογισμένος για τον θεο, υποστήριξε ότι «ο μεγάλος Πατέρας όχι μόνο δημιούργησε αυτόν τον πλανήτη, αλλά δημιούργησε πολλούς κόσμους και άλλα πλάσματα».

Κατά την άποψή του, τα περίεργα όντα προέρχονταν από άλλους πλανήτες, όπου ο "μεγάλος Πατέρας [...] τα οδήγησε στη Γη. Είναι πιο έξυπνοι από εμάς". Μπορούν να έρθουν μέχρι εδώ, αλλά δεν μπορούν με να γυρίσουν πίσω ", είπε.

Ενδιαφέρον άποψη θρησκευόμενου, συνήθως λένε χαζομάρες για τους εξωγήινους, άλλα δεν αποδεχόμαστε το "Μπορούν να έρθουν μέχρι εδώ, αλλά δεν μπορούν με να γυρίσουν πίσω", όσο για ψέμματα τους τα βλέπουμε κάθε μέρα,και εχουμε μια υποψία οτι έδειξαν την νεκροψία του εξωγήινου για να δουν πως θα αντιδράσει η μάζα , μετά βγήκαν φυσικά και είπαν οτι ηταν fake! κλασική μασονικη τακτική που επίσης την βλέπουμε! όσο η μάζα διαβάζει ιστοσελίδες τους και βλέπει τα ΜΜΕ τους στο matrix και στο σκοταδισμό θα παραμείνει, άρα και εύκολα ελεγχόμενος επι πάντως θέματος .
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications