Ρωσίδα έγινε πράκτορας με το αζημίωτο και μετά  καταγγέλλει: «Ο Πούτιν προσπάθησε να με δηλητηριάσει με ποντικοφάρμακο!»
Ρωσίδα έγινε πράκτορας με το αζημίωτο και μετά  καταγγέλλει: «Ο Πούτιν προσπάθησε να με δηλητηριάσει με ποντικοφάρμακο!»

Τα ψεμματα που διαδίδουν τα MME και υποκρισία τους δεν έχουν όρια παρουσιάζουν κάποια που έλαβε την υπηκοότητα του Ισραήλ το 2006, και ο Πούτιν προσπάθησε την δηλητηριάσει! πήγε ο ίδιος σε ένα άσχετο εστιατόριο και προσπάθησε την δηλητηριάσει! το γεγονός οτι αυτή η είδηση υπάρχει σε όλες τις ελληνόφωνες σελίδες τους γνώστες και ως έγκυρες πήγες δήθεν, λες και απευθύνονται σε παιδιά 5 χρόνων έτσι σας βλέπουν, και το γεγονός ότι έλαβε την υπηκοότητα του Ισραήλ δείχνει καθαρά οτι ειναι προπαγάνδα κατά του Πούτιν και μάλιστα γελοία!

Και αυτός που ειναι μαζί της ειναι ιουδαίος κατα 95%, αυτός την καθοδηγεί,σε άλλη περίπτωση θα της έχουν υποσχεθεί φήμη αν κανει οτι τις λένε, θα την ψάρεψαν από τις πασαρέλες που λυμαίνονται Ιουδαίοι σε όλο τον κόσμο, η π@ρνες τις κάνουν η γυναίκες τους για βγάλουν νέους Ιουδαίους, έξαλλου προτιμούν να κάνουν μούλικα με τέτοιες γυναικες για πολλούς λογούς που δεν ειναι του παρόντος:

Πεπεισμένη ότι το Κρεμλίνο τη θέλει νεκρή είναι η 30χρονη Άνα Σαπίρο, η οποία αρρώστησε μαζί με τον άνδρα της μετά από ένα δείπνο που απόλαυσαν σε εστιατόριο του Σάλσμπερι, την περασμένη εβδομάδα

Πεπεισμένη ότι το Κρεμλίνο τη θέλει νεκρή είναι μια 30χρονη Ρωσίδα καλλονή, η οποία αρρώστησε μαζί με τον άνδρα της μετά από ένα δείπνο που απόλαυσαν σε εστιατόριο του Σάλσμπουρι, την περασμένη εβδομάδα.

Η Άνα Σαπίρο και ο 42χρονος σύζυγός της, Άλεξ Κινγκ πήγαν να φάνε στο εστιατόριο Prezzo το βράδυ της Κυριακής. Όπως η ίδια καταγγέλλει, αφού κατανάλωσαν το φαγητό τους, ο άνδρας της αισθάνθηκε άσχημα και πήγε στην τουαλέτα. Μετά από ένα τέταρτο πήγε κι εκείνη ανήσυχη να τον βρει, και τον αντίκρισε πεσμένο στο πάτωμα «να βγάζει αφρούς από το στόμα». Λίγα λεπτά αργότερα, αισθάνθηκε και η ίδια να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια της, και κατέρρευσε.

Ο 42χρονος παραμένει στο νοσοκομείο σε αρκετά σοβαρή κατάσταση, αφού υπάρχουν φόβοι ότι το δηλητήριο με στρυχνίνη που κατανάλωσε έχει επηρεάσει ζωτικά του όργανα. Η ίδια η 30χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ το γεγονός ότι δεν υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά οφείλεται καθαρά στο ότι έφαγε πολύ μικρότερη μερίδα από τον άνδρα της.

Το περιστατικό της περασμένης Κυριακής έθεσε σε επιφυλακή τις Αρχές του Σάλσμπερι για δεύτερη φορά μέσα στους τελευταίους μήνες. Πηγές από τις βρετανικές δυνάμεις ασφαλείας υποψιάζονται ότι πρόκειται για μία ακόμα επίθεση με χημικά όπλα στην πόλη, μετά την δηλητηρίαση των Σκριπάλ τον περασμένο Μάρτιο.

Η Άνα Σαπίρο, part time μοντέλο από τη Ρωσία, έλαβε την υπηκοότητα του Ισραήλ το 2006, ενάντια στις επιθυμίες των γονιών της. Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή μετακόμισε στο Λονδίνο το 2008. Εκεί γνώρισε τον κ. Κινγκ, τον οποίο και παντρεύτηκε τον περασμένο μήνα. Η ίδια πιστεύει ακράδαντα ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες την θεωρούν κατάσκοπο, και ότι η αυτή η εσφαλμένη εικόνα βρίσκεται πίσω από τη δηλητηρίαση της ίδιας και του άνδρα της.

«Αποκήρυξα δημόσια τον Πούτι και την χώρα της οικογένειάς μου. Είμαι πρώην Ρωσίδα πολίτης. Ο μπαμπας μου ήταν στρατηγός στον ρωσικό στρατό», ανέφερε στη Sun η 30χρονη, λέγοντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί απειλές ενάντια στη ζωή της από άτομο που ισχυριζόταν ότι ήταν ο πατέρας της.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications