Οι συμμορίες δρουν ανεξέλεγκτα  για τον Φύσσα -τραυμάτισαν σοβαρά 19χρονη  θα ανάβει την πολίτικη ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ? [βίντεο]
 Οι συμμορίες δρουν ανεξέλεγκτα  για τον Φύσσα -τραυμάτισαν σοβαρά 19χρονη  θα ανάβει την πολίτικη ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ? [βίντεο]

Ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και το Αγρίνιο μετατράπηκαν σε πεδία μάχης με οδοφράγματα, φωτιές σε κάδους και μολότοφ, αλλά και τον τραυματισμό μιας 19χρονης κοπέλας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sinidisi, η άτυχη κοπέλα, η οποία καθόταν αμέριμνη σε παγκάκι, φέρει πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο (κακώσεις και κατάγματα) και θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη
Επεισόδια ξέσπασαν και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα Βενιζέλου, στην Εγνατία, εκεί όπου κατέληξε η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Εκείνη τη στιγμή άρχισε η ρίψη αντικειμένων και βομβών μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταγμένες κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.Ακολούθησε αντεπίθεση των αστυνομικών και άρχισε κυνηγητό στη γύρω περιοχή.

Τραυματίστηκε 19χρονη στο Αγρίνιο, τη χτύπησε φωτοβολίδα στο πρόσωπο
Μία 19χρονη τραυματίστηκε στο πρόσωπο, από φωτοβολίδα ευθείας βολής. Η νεαρή, που καθόταν σε παγκάκι στην πλατεία Δημοκρατίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, έχοντας χάσει αρκετό αίμα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sinidisi, φέρει πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο (κακώσεις και κατάγματα) και θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει την πολίτικη ευθύνη και τα έξοδα της κοπέλας? το όνομα του δεν ειναι τυχαίο: Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Ριζοσπαστικής= σου σπάω τις ρίζες και τα ιδανικά,αυτά τα χρήσιμα αγρίμια που ηταν στα επεισόδια εμφανίζονται και στο ίντερνετ μαζεμένα σε σφηκοφωλιές τους, μαντέψτε από ποιους παίρνουν εντολές ως σκυλιά, εξάλλου η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτή των σκύλων,και ορθά τα είχαν μαζέψει στην Μακρόνησο οχι μονο γιατι ειναι μισάνθρωποι άλλα και για έναν άλλο λόγο που ούτε καν έχουν σκεφτεί οι μάζες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications