Περιμένοντας τους βάρβαρους στην Ευρώπη ξανά
Περιμένοντας τους βάρβαρους
Η κατάκτηση της Ρώμης από τους βαρβάρους το 410.Joseph-Noel Sylvestre (1890)

Υπάρχει συναγερμός για τη μαζική άφιξη των μεταναστών στην παλιά Ευρώπη με υποδοχή των νέων εισβολών από τους απόγονους των πρώτων κατακτητών . Ορισμένοι έχουν υπολογίσει σε 50 εκατομμύρια που περιμένουν να κάνουν εισβολή τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη. Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία θα καταρρεύσει ξανά. Θυμίζοντας ενα ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη : "Περιμένοντας τους βαρβάρους".

Είναι για το καλό σας.
Όταν κάποιος βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για να βλάψει ένα άλλον ,συνήθως το δικαιολογεί λέγοντας, «Είναι για το δικό σου καλό.» Δεν έχεις καν το δικαίωμα να αποφασίσεις τι είναι καλό και τι κακό, και να αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα.

Ότι γνώση ειναι εκτός σχολείου δεν ειναι γνώση!!
Η σύγχρονη παιδαγωγική βασίζεται στο δόγμα ότι δεν μπορεί να υπάρξει μόρφωση εκτός του σχολείου από το κρατικό και ιδιωτικό κεφάλαιο . Όπως το δόγμα της καθολικής εκκλησίας, οι σύγχρονοι παιδαγωγοί λένε ότι ειναι έξω από το σχολείο με την ευρύτερη έννοια του όρου δεν μπορεί να υπάρξει εκπαίδευση.

Στο ερώτημα ποια είναι η εκπαίδευση σας, η απάντησή που δίνουν είναι: αυτα που έμαθαν στο σχολείο και ποσά πτυχία πήραν. Όπως έγραφε ένας αριστερός: αυτο δεν μας το έμαθαν στο σχολείο άρα δεν ισχύει ειναι fake news! αυτοι οι χρήσιμοι ηλίθιοι λένε πάντα ότι τους λέει το σύστημα και τίποτα άλλο πέρα από αυτό όπως και ακολουθούν τα κόμματα του συστήματος. Και αν αναρωτιέστε ποιοι ειναι αυτοι οι ιεροκήρυκες στην εκπαίδευση σας ιδού:στην Γερμάνια του 30 ξηλώθηκαν όλοι οι Οβριοί που ειχαν εισχωρήσει παντού σαν γάγγραινα μαζί με τα σκυλιά τους τους συμμορίτες, και φυσικά και από τα σχολεία, αμέσως έγινε "έκρηξη" τεχνολογικής και προόδου σε ολους τους τομείς!

Κάτι αντίστοιχο κάνουν και στο ίντερνετ, ότι δεν ειναι από δίκες τους πήγες ειναι αναξιόπιστο fake news ναζιστικές θεωρίες, θεωρίες συνωμοσίας, ψευδό-επιστήμη ψευδό-ιατρική κτλ, μάλιστα οι ιδιοι έβγαλαν την γελοία θεωρία της επίπεδης γης, για να χλευάζουν και κοροϊδεύουν, έτσι οι ηλίθιοι νομιζουν ότι ειναι όλα γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, και οι δίκες τους δήθεν έγκυρες πήγες ειναι γεμάτες ψέμματα, έχουν φτάσει σε σημείο να λενε σε δήθεν έγκυρες πήγες τους τύπου Βικιπαίδεια "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" και λοιπές αριστερές ότι οι ορδες Μογγόλων ηταν προπαγάνδα των ναζι, όταν αποδεδειγμένα ο κόκκινος στρατός ηταν ορδές βάρβαρων Μογγόλων κομμουνιστών που κατασπάραζαν τα πάντα στο πέρασμα τους, όταν λένε ακόμα και σε αυτό ψέμματα φαντάσου τι γίνεται σε άλλα πιο ουσιαστικά!

Κάντε τα παιδιά να μείνουν πάντα παιδιά στο μυαλό.
Έχει παρατήσει κανένας ότι οι καθεστωτικές σελίδες έχουν τον κλασικό αριστερό υποκριτικό τρόπο γράφης λες και απευθύνονται σε μικρά παιδιά; σαν να σου λενε οτι αυτο που σου λέμε εμείς ισχύει και τίποτα άλλο, εκτός ότι βάζουν τα ίδια θέματα και δεν αγγίζουν θέματα που βάζουν σε σκέψεις την μάζα να ερευνήσει.

Συμφωνία Σένγκεν
Η αλλιως πως πλημμύριζες με ορδές λαθρο την Ευρώπη χωρις να έχεις εμπόδιο τα σύνορα, η μετακίνηση μιας ομάδας μέσα σε μια άλλη θεωρείτε Γενοκτονία, για την Ελλάδα έχουν κάποιον Αβραμόπουλο ο όποιος εκτελεί εντολές και νομίζει οτι ειναι και κάποιος,όπως οι ISIS ουγκα ουγκα που θα πηγαίναν στο παράδεισο και θα τους περίμεναν με ανοιχτά τα ποδιά 15 παρθένες στον καθένα(!) το πρόβλημα ειναι οτι μαζα λειτουργεί εντελώς ηλίθια παντού γιαυτό κάνουν οτι θέλουν, στο δε ίντερνετ η κατάσταση τους ειναι τραγική, έχουν στις πρώτες θέσεις σελίδες του συστήματος και αναρωτιέται πως τον δουλεύουν τόσα χρονιά, και τα ψέμματα τους πέραν κάθε στοιχειώδους λογικής ως δεδομένα, μαλιστα από το 2005 διάβαζαν ιστοσελίδα που διαχειριζονται συμμορίτες για δήθεν πατριωτική, και έκανε παραχάραξη της ιστορίας μόνιμος .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications