Η κάθε Νοτοπούλου μπορεί να μην έχει πιάσει ούτε σφουγγαρόπανο αλλά οι Δήμαρχοι καθαρίζουν για πάρτη της
Η κάθε Νοτοπούλου μπορεί να μην έχει πιάσει ούτε σφουγγαρόπανο αλλά οι Δήμαρχοι καθαρίζουν για πάρτη της

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ούσα καλεσμένη στην ΕΡΤ (που αλλού;) παραδέχθηκε πως προσελήφθη μεν ως καθαρίστρια με σύμβαση στο Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά τελικά εργάστηκε στο περίπτερο τουρισμού.

Του Στρατή Μαζίδη

Επειδή παρακολουθώ τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οφείλω να είμαι ειλικρινής. Η Νοτοπούλου είχε δίκιο σε αυτό που είπε. Είναι δυστυχώς συνήθης πρακτική των Δήμων να προσλαμβάνουν κόσμο σε άλλα πόστα και να τους χρησιμοποιούν αλλού.

Έχω ακούσει περιπτώσεις ανθρώπων που μπήκαν ως...φύλακες και βρίσκονται να λύνουν και να δένουν σε οικονομική υπηρεσία, ή που μπήκαν ως συνοδοί για ένα 8μηνο και πέρασαν σχεδόν 7-8 χρόνια από τότε.

Πραγματικά θα ήταν τιμή της Νοτοπούλου να είχε εργαστεί ως καθαρίστρια και απορώ αφού το λέει, γιατί δεν το ζήτησε κιόλας. Γιατί τότε, με τα χέρια να μυρίζουν χλωρίνες, τη μέση να πονά από το σκύψιμο και τα πόδια να μη σε κρατούν, θα είχε μάθει πως βγαίνει το ψωμί.

Αλλά η Νοτοπούλου και η κάθε Νοτοπούλου δε θα εργαστεί ποτέ ως καθαρίστρια αφού υπάρχουν Δήμαρχοι οι οποίοι...καθαρίζουν για πάρτη τους. Τις προσλαμβάνουν, τις πάνε από δω, τις φέρνουν από κει κι όλα παίρνουν το δρόμο τους.

Σαν αυτό που έλεγε ο Βούτσας, το θέμα είναι να τρουπώσω!

www.freepen.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications