Μία Μέλισσα Έπεσε στο Μέλι. ΕΚΕΙΝΟ που Συνέβη στη Συνέχεια Είναι Εκπληκτικό (video)
Μία Μέλισσα Έπεσε στο Μέλι. ΕΚΕΙΝΟ που Συνέβη στη Συνέχεια Είναι Εκπληκτικό (video)

Έχει ειπωθεί ότι οι μέλισσες είναι από τα ευφυέστερα έντομα του πλανήτη μας. Αλλά αυτό που συνέβη αγγίζει και τα όρια της ανθρωπιάς, γεγονός που έχει παρατηρηθεί σε πολλά ζωντανά πλάσματα του πλανήτη μας.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως θα αποδειχθεί στην συνέχεια, ο άνθρωπος δεν είναι το μόνο πλάσμα που τρέφει αισθήματα για τον συνάνθρωπο ο οποίος όταν χρειάζεται βοήθεια σπεύδει να του την προσφέρει.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk. αυτό που θα διαβάσετε στην συνέχεια καταγράφηκε στο Covert Township του Michigan από τον μελισσοκόμο κ. Peter Walkosz, ο οποίος είδε πως μία μέλισσα έπεσε σε ένα δοχείο με μέλι, όπου ολόκληρη «λούστηκε» με αυτό, τα φτερά της «κόλλησαν» επάνω της και δεν μπορούσε να πετάξει και να φύγει.

Αυτό που έκανε ο κ. Walkosz ήταν να μεταφέρει την μέλισσα κοντά στην κυψέλη. Εκείνο που συνέβη στην συνέχεια είναι εκπληκτικό, καθώς μία μικρή ομάδα μελισσών έσπευσε γύρω από την άτυχη μέλισσα προκειμένου να τη βοηθήσουν, να την ξεπλύνουν και να την καθαρίσουν από τα μέλια.

Οι συγκεκριμένες μέλισσες, λοιπόν, -οι οποίες την άνοιξη παράγουν ένα εκπληκτικό μέλι από βατόμουρα, το οποίο έχει ένα πλούσιο σκούρο χρώμα- πέρασαν τα επόμενα τριάντα λεπτά της ώρας καθαρίζοντας την σύντροφό τους, η οποία, τελικά κατάφερε και ξαναπέταξε πεντακάθαρη.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

www.diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications