Όχι μόνο με τις πόρτες ανοιχτές κοιμόντουσαν επί λεγόμενης χούντας άλλα και με τα παράθυρα, διαβάστε γιατί!
Όχι μονο με τις πόρτες ανοιχτές κοιμόντουσαν επι λεγόμενης χούντας άλλα και με τα παράθυρα, διαβάστε γιατί!

Οι αριστεροι κήρυκες του ψεύδους και της υποκρισίας που παριστάνουν τους δημοσιογράφους υπό την κάλυψη της αστυνομίας επικαλούνται τον νόμο περί διασποράς ψευδών ειδήσεων όποτε τους βολεύει βαφτίζοντας fake news οτι τους ενοχλεί, και έχουν γεμίσει το ίντερνετ τερατώδες δικά τους ψέμματα! και πιο παλιά τα βιβλιοπωλεία.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει αγαπητοί νεοέλληνες ειναι ότι πλειοψηφία αριστερών κομμουνιστών δεν ειναι ιδεολογία κάθε αυτού η ταμπέλα, αλλα αδίσταχτη φυλή! δεν ειναι μονο στην πολίτικη αδιάστατοι αλλα και στην ζωή τους! δεν σαν κανει εντύπωση που υποστηρίζουν πάσης φύσεως αδίσταχτων εγκληματικών στοιχείων? το ότι όσο πας πιο πίσω ηταν όλοι πιο αγνοί ούτε αυτό σας κάνει εντύπωση? λέει ο άλλος αν έχεις ελληνική παιδεία είσαι Έλληνας! την ελληνική παιδεία που την είδε? και αν ηταν έτσι οι Οβριοί που ήρθαν στην Ελλαδα η σε άλλες χώρες γιατί παρέμειναν Οβριοί? όμοιος και οι συμμορίτες τους!δεν νιώθουν πατρίδα τους καμιά χώρα άσχετα που γεννήθηκαν.

Ποιος λογικός άνθρωπος θα κοιμόταν ήσυχος όταν με τις πράξεις τους προκαλεί τόσο κακό χωρίς να έχει τύψεις? όπως έλεγε και ο Andrew Winkler κάποτε: ειναι ψυχική ασθένεια κάτι ανάμεσα σε διπολική διαταραχή και ψυχοπάθεια. Είναι τρομοκράτες,εξαπατούν,εκμεταλλευτές, υποδουλώνουν, καταστρέφουν..... Τα άνωθεν τα επιβεβαιώσουμε άπλα ακολουθώντας κομμουνιστές! ένα από τα καλά του ίντερνετ ειναι να παρακολουθεις τον εχθρό της ανθρωπότητας εύκολα και με ασφάλεια! άσε που βλέπουμε πως γράφουν υποκριτικά άρθρα βάζοντας 500 φόρες τις λέξεις ρατσιστές μισαλλοδοξία φασίστες, και οι μάζες συμπεριφέρονται εντελώς ηλίθια στο ίντερνετ και πατάνε like στις ιστοσελίδες τους! ακόμα και αυτά τα υποκριτικά που λένε χουντικός και διάφορες τέτοιες ταμπέλες ειναι για να ασκούν ψυχολογική βια, από πότε η λογική έχει ταμπέλες?

Για ρωτήστε έναν δικηγόρο αν ξέρει να σας πει πως προέκυψε η λέξη "ρατσιστής" γιατί μάλλον δεν ξέρει, και γιατί οι "κακοί ναζι " που ηταν έτη μπροστά ειχαν απαγορεύσει τους μικτούς γάμους μεταξύ ιουδαίων και Γερμανίδων? κάποιο λόγο θα είχαν αφου τοτε έγιναν και οι πρωτες μοριακές μελέτες! με τους ορούς φασίστες και ρατσιστές απέκρυψαν την αλήθεια, όπως ένα υπαρκτό γεγονός το βαφτίζουν θεωρίες συνωμοσίας και άπλα παύει να υπάρχει! απίστευτο? και όμως έτσι γίνεται, και σήμερα ελέγχουν όλη την ιατρική.

Την επόμενη φορά που θα βρείτε αριστερό να σας λέει οτι για την Κύπρο φταίει ο Παπαδόπουλος ρωτήστε τον πως φταίει ο Παπαδόπουλος αφού από το 1973 ηταν σε “κατ' οίκον περιορισμό και την εξουσία είχε ο Δημήτριος Ιωαννίδης ανατρέποντας τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και αναλαμβάνοντας ο ίδιος τη διακυβέρνηση της χώρας, αυτά το 1973 και η τραγωδία στην Κύπρο έγινε 1974. Κάντε του και μια μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για ψυχική οδύνη...

Αντί να τους δίνεται λεφτα δήθεν για τους πυρόπληκτους και να κάνετε τοσο ηλίθια share like τα ψέμματα τους που δεν έχουν λογική μολύνοντας τα μυαλά τον άλλων που δεν σας έκαναν τίποτα διαιωνίζοντας τα ψέμματα τους γιατι δεν κάνετε εναν έρανο να μαζευτούν λεφτά και να γίνουν μηνύσεις σε αριστερές ιστοσελίδες και σε αυτούς που παριστάνουν τους δημοσιογράφους που εις γνώσης τους κάνουν παραχάραξη της ιστορίας και λένε ψέμματα?

Συνεχίστε να έχετε ως δεδομένα χιλιάδες ψέμματα τους και like στις εστίες τους που αποκαλούν "έγκυρες πήγες"...Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 :Η διαστρέβλωσης της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους. Επίσης δηλώ απεριφράστως ότι ουδεμία συννενόησις θα υπάρξη με τους απεργαζομένους τον εθνικόν όλεθρον κομμουνιστάς .... Oργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications