Μπήκε εισαγγελέας για τα που ΜΑΤ αποκαλούν τους διαδηλωτές Βούλγαρους – Βίντεο σοκ
Μπήκε εισαγγελέας για τα που ΜΑΤ αποκαλούν τους διαδηλωτές Βούλγαρους – Βίντεο σοκ

Τα ΜΑΤ που πληρώνονται από τον λαό για να τον προστατεύουν υποτίθεται, όπως θα δείτε στο βίντεο γυρνούν με μένος εναντίων του. Οι καταγγελίες για υπερβολική χρήση βίας και για εξίβρυση είναι δεκάδες από τους απλούς πολίτες στην διαδήλωση της Θεσσαλονίκης.

Φτάσανε στο σημείο να πετάνε επικίνδυνα καρκινογόνα χημικά εναντίων παιδιών και ηλικιωμένων.. χωρίς κανέναν δισταγμό.

Μετά από όλα αυτά δεν έχουμε καμία πλέον αμφιβολία.. η δημοκρατία μας τελείωσε. Οι πολίτες διώκονται με τον χειρότερο τρόπο, όταν βγαίνουν να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα στην διαδήλωση.

Στην διάθεση της εισαγγελέως βρίσκεται βίντεο που κυκλοφορεί στα σόσιαλ μίντια, στο οποίο απεικονίζονται άνδρες των ΜΑΤ τη στιγμή που επιτίθενται κατά διαδηλωτή, με τον εικονολήπτη να ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί πριν επιτεθούν αποκάλεσαν “Βούλγαρους” τους διαδηλωτές.

Τη σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία τριών μελών διμοιρίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ), όπως και του διοικητή τους, για επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, ζήτησε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης, Εμμανουέλα Κετσιατζή, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications