Λαμία: «Τώρα πήγαινε να πεις ότι σε βίασα. Κανείς δεν θα σε πιστέψει» VIDEO
Λαμία – Ο 34χρονος που απήγαγε την Γαλλίδα, κατηγορείται και για βιασμό ανήλικης

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον φερόμενο απαγωγέα – βιαστή από τη Λαμία – Η μία Λαμιώτισσα είπε ότι τη βίασε όταν ήταν ακόμα ανήλικη – Της έβαλε το όπλο στο κεφάλι και την βίασε – Την άλλη την έδεσε χειροπόδαρα και την έκλεισε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκίνητου για να την μεταφέρει σπίτι του –

Τις απειλούσε και τις βίαζε επανειλημμένα – «Θα φοράς κολάρο και θα είσαι η δούλα και εγώ ο αφέντης σου», «Κάλως ήλθες στην καινούργια σου φυλακή», οι εφιαλτικές στιγμές που έζησαν τα χέρια του 34χρονου Λαμιώτη η Γαλλίδα και οι δυο νεαρές γυναίκες που τον κατήγγειλαν – Τι λέει η 24χρονη σύντροφός του, που αφέθηκε ελεύθερη, και τι δήλωσε ο δικηγόρος του.

Με βαρύτατες κατηγορίες ο 34χρονος από τη Λαμία που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από σήμα της Interpol για αρπαγή 40χρονης Γαλλίδας υπηκόου, θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο 34χρονος ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την απολογία του, καθώς στην αρχική κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής, προστέθηκε από τον Εισαγγελέα η σημείωση «κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή», αλλά και η κατηγορία του βιασμού «κατά εξακολούθηση και κατά συρροή»!

Αιτία, οι καταθέσεις δύο ακόμη γυναικών από τη Λαμία που «καίνε» στην κυριολεξία τον 34χρονο, περιγράφοντας καταστάσεις πολύ χειρότερες από όσες έζησε η 40χρονη Γαλλίδα τις 2,5 μέρες που φέρεται ότι έμεινε «φυλακισμένη» στο σπίτι του κατηγορούμενου.

Βιασμός ανήλικης αλλά και απειλή με όπλο!
Ένα από τα δύο «καινούρια» θύματα του 34χρονου, καταγγέλλει ανοιχτά βιασμούς κατ’ εξακολούθηση από τον 34χρονο πριν μάλιστα συμπληρώσει τα 18 χρόνια της ζωής της. Μετά μάλιστα από την πρώτη φορά την απειλούσε ότι θα την διαπομπεύσει σε όλον τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο την υποχρέωνε να υποκύπτει στα άρρωστα παιχνίδια του, που περιελάμβαναν δέσιμο και φίμωμα του στόματος.

Δε δίστασε μάλιστα σε κάποια στιγμή να την απειλήσει με όπλο στο κεφάλι κάτι που είχε τρομοκρατήσει την νεαρή, που φοβόταν και για την ασφάλεια των δικών της σε περίπτωση που μαρτυρούσε κάτι. «…έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του».

Ακόμη περισσότερες είναι οι περιγραφές φρικτών σκηνών στην περίπτωση της άλλης Λαμιώτισσας, η οποία χρονικά συνδεόταν με τον κατηγορούμενο από τα Λυκειακά τους χρόνια. Από το 2006 που επιβεβαίωσαν τον «έρωτά» τους έμεινε υποχείριο του μέχρι και πρόσφατα το Σεπτέμβριο, αφού και για κείνη χρησιμοποιούσε την απειλή της διαπόμπευσης.

Η κοπέλα περιγράφει σκηνές απόλυτης βίας που βίωσε τόσο στο σπίτι του κατηγορούμενου στη Λαμία, αλλά και στο σπίτι που είχε σε νησί όταν δούλευε στο στρατό. «Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ», ήταν από τις πιο ενδεικτικές φράσεις του 34χρονου που έπειθε τα θύματά του να μην αποκαλύπτουν τα όσα περνούσαν δίπλα του.

lamiareport.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications