Πάλι κέρδισαν  οι αριστεροί συμμορίτες  στην Σουηδία που την έχουν κάνει Ισλάμ  μυρίζει παρέμφαση στις εκλογές
Πάλι κέρδισαν  οι αριστεροί συμμορίτες  στην Σουηδία που την έχουν κάνει Ισλάμ  μυρίζει παρέμφαση στις εκλογές

Με διαφορά στήθους (40,3 και 40,6) κερδίζει ο κεντροαριστερός σχηματισμός στη Σουηδία -17,6% η ακροδεξιά

Όταν οι εκλογές ηταν μονο με χαρτιά ηταν δύσκολο να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα ,τώρα που γίνονται και ηλεκτρονικά ειναι εύκολο! και μάλιστα στις εκλογές σε όλη την Ευρώπη παίρνει μέρος ιουδαϊκή εταιρία ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν!

Ο Πρωθυπουργός των Σοσιαλδημοκρατών Stefan Lofven κάλεσε την κανονική και αξιοπρεπή αντιπολίτευση (δηλαδή έβγαλε έξω τους ακροδεξιούς) σε συνεργασία για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης και αναμένετα ότι θα ξανακυβερνησει ο συνασπισμός Σοσιαλδημοκρατών, Αριστεράς και Πράσινων.

Οι βασικοί αντίπαλοι, οι Μετριοπαθείς (συντηρητικό κομμα) πήραν 19,3% καθώς και μια σύγκριση με ελληνικά για κατανόηση τι είδους κόμματα ειναι

S-S&D: 28.4% (Σοσιαλδημοκράτες)(ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
M-EPP: 19.8% (Μετριοπαθείς)(?)
SD-ECR: 17.6% (ακροδεξιά, Σουηδοι Δημοκράτες)(!)
C-ALDE: 8.6% (κεντροδεξιό)(ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
V-LEFT: 7.9% (Αριστερά)(ΑΔΥΣΤΑΧΤΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ )
KD-EPP: 6.4% (Χριστιανδημοκρατες, δεξιό) (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
L-ALDE: 5.5% (δεξιό)(ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
MP-G/EFA: 4.3% (Πράσινοι)(ΠΑΣΟΚ)

Η κυβερνητική συνεργασία συγκεντρώνει το 40,6 % ενώ η δεξιά – κεντροδεξιά συνεργασία συγκεντρώνει το 40,3 %. Ουσιαστικά η κυβέρνηση κρίθηκε απο 30.000 ψήφους

Εκκρεμούν να καταμετρηθούν οι ψήφοι των 300.000 Σουηδών που ζουν στο εξωτερικό.
Η συμμαχία των κεντροαριστερων με τα μέχρι στιγμής δεδομένα παίρνει 144 έδρες από τις 349
Οι ακροδεξιοί ευρωσκεπτικιστές αύξησαν τη δυναμή τους από 12,9 στο 17,6 και καταλαμβάνουν 49 έδρες
Οι κεντροδεξιοί είχαν αποκλείσει οιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία με την ακροδεξιά.

Tην ώρα που κάνουν ισλαμ την χώρα και ολόκληρες περιοχές εχουν γίνει γκέτο συν απόκρυψη δολοφονιών βιασμών απο λαθρο ,στο πρώτο θέμα και άλλες τέτοιες σελίδες μιλάνε για φόβους ανόδου της ακροδεξιάς! μην πάρουν την εξουσία "κακοί ναζι" και χάσουν την εξουσία οι μισάνθρωποι αριστεροί-κομμουνιστές!ΥΓ για την ιστορία οι "κακοί ναζι" έκαναν την Γερμανία απο μια φτωχή χωρα που την ειχαν κανει οι αριστεροι σε υπερδύναμη μέσα σε 5 χρονιά, και μηδέν ανεργία συν δικό της νόμισμα που δεν είχε σχέση με ιουδαϊκές τράπεζες! αποτέλεσμα? κήρυξαν πολεμο στην Γερμανία!

Αυτά για αμόρφωτους που φωνάζουν περί ναζι και οτι ξέρουν για αυτούς ειναι ψεμματα από σελίδες τύπου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ έγκυρη πηγή παραχάραξης της ιστορίας με 600.000 like απο νεοέλληνες!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ!!!εδώ πίστευαν ότι στο Πολυτεχνείο σκοτώθηκαν "αθώοι" από την κάκια χούντα, και ένα μοντέλο που πότε δεν είχε έρθει Ελλάδα! τι να λέμε τώρα?? κομμουνιστές και αριστεροι και αλήθεια δεν πάνε μαζί! . Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 :Η διαστρέβλωσης της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους.

Άντε να πεις σε αυτούς τους ηλίθιους ποτισμένους με ψέμα και μειωμένης αντίληψης γιατί αλλιώς δεν θα ηταν εκεί,που μεταξύ άλλων βάζουν τερατώδες ψεμματα υπέρ κομμουνιστών! ότι ξερουν για ιστορια οι περισσότεροι ειναι ένα μεγα ψέμα!και το 1945 κέρδισε το κακό! αμέσως μετά κατάσφαζαν και στην Ελλάδα 1945-1950 συν παιδομάζωμα και έχεις τους σημερινούς νεοέλληνες να λένε για ναζι και για χούντα και αλλα τέτοια αριστερά παραμυθία!ειναι προφανές οτι η αντίληψη της μάζας εχει πέσει σε ζωώδες επίπεδα! γιαυτό έκαναν και τα σχολεια στα μετρά τους αλλιως ένας στους 100 θα έπαιρνε πτυχίο. Υπάρχει και ένα άλλο γεγονός που λειτουργεί έτσι η μάζα ...!

Εδώ ξανά τα ίδια στο πρώτο θέμα φόβος και τρόμος η άνοδο ακροδεξιάς και οι μισοί που πανε και ψηφίζουν ειναι μουσουλμάνοι με μπουρκές! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications