Καζάνι έτοιμο να εκραγεί η Μόρια – Εξαγριωμένοι λαθρομετανάστες πετάνε το φαγητό (Βίντεο)
Καζάνι έτοιμο να εκραγεί η Μόρια – Εξαγριωμένοι λαθρομετανάστες πετάνε το φαγητό (Βίντεο)

Οι παρακάτω εικόνες είναι από τον καταυλισμό στην Μόρια στην Λέσβο – Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και πλέον καθημερινά είναι τα φαινόμενα βίας και ξεσηκωμού στον εν λόγω καταυλισμό.

σχ. Hellas-now.Επισημαίνουμε ξανά ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες και όχι για μετανάστες όπως γράφουν όλα τα ΜΜΕ. Αν ήταν μετανάστες, θα είχαν χαρτιά και θα πήγαιναν ελεύθερα όπου ήθελαν στην Ελλάδα.. και δεν θα ήταν στην Μόρια.. Το τονίζουμε ξανά για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Πολλοί λαθρομετανάστες (από κάθε χώρα του κόσμου) κυρίως νεαρής ηλικίας, απειλούν ακόμη και με αυτοκτονία, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Τις τελευταίες μάλιστα ώρες τον γύρω του διαδικτύου κάνουν βίντεο που δείχνουν εξαγριωμένους λαθρομετανάστες στοιβαγμένους να βρίζουν και να πετάνε το φαγητό που του προσφέρεται στον καταυλισμό.

Για την οικτρή κατάσταση στην Μόρια είχαν προειδοποιήσει τις προηγούμενες μέρες σε ανακοίνωσή τους και οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Εικόνες που μέχρι πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν πολύ μακρινές, σήμερα αποτελούν καθημερινότητα στην Λέσβο. Ένα νησί που μέρα με τη μέρα αλώνεται όλο και περισσότερο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications