Αυτή είναι η γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι
Αυτή είναι η γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι

Τη φωτογραφία της γυναίκας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι και νοσηλεύεται σε κώμα στο νοσοκομείο έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με τον tatoo artist Σπύρο Πεφάνη, τα τατουάζ της γυναίκας είναι πιθανό να οδηγήσουν τους ειδικούς στην ταυτοποίησή της.

Αστυνομικοί και γιατροί αναμένουν η κοπέλα να ξυπνήσει από το κώμα έτσι ώστε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, αλλά και τις λεπτομέρειες των φρικιαστικών στιγμών που έζησε.

Ίσως τότε καταφέρει να τους πει εάν όντως λέγεται Ελένη ή Ξένια, όπως μαρτυράει το τατουάζ που έχει στην δεξιά κλείδα.

«Μπορεί να είναι το όνομα της αδελφής της, της μητέρας της ή ενός ατόμου που έχει χάσει. Δύσκολο να είναι το δικό της όνομα γιατί συνήθως δεν κάνουμε το δικό μας όνομα τατουάζ», λέει ο κ. Πεφάνης.

Όπως αναφέρει το Star, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες της επίθεσης και του βιασμού να είναι τρεις, ενώ αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες.

H άτυχη γυναίκα μέσα στο νοσοκομείο/Φωτογραφία: Star

Το DNA θα δείξει τους δράστες της κακοποίησης

Το πρωί της Δευτέρας ο ιατροδικαστής παρέδωσε το δείγμα DNA που πήρε από τα νύχια και τα ρούχα της γυναίκας.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν βγει και οι τοξικολογικές εξετάσεις και θα φανεί εάν η κόλαση που έζησε η νεαρή γυναίκα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που της έδωσαν οι βασανιστές της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications