Την απέρριψαν και στόλισε τους κριτές – Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε on camera!
Την απέρριψαν και στόλισε τους κριτές – Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε on camera!

H Θεσσαλονικιά Ιωάννα Μάρκου, η οποία συμμετείχε στις οντισιόν του Next Top Model αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση τα χώνει στους κριτές και δεν διστάζει να κάνει και μία αποκάλυψη!

Αρχικά ανέφερε στο Happy Day: «Η παραγωγή του Shopping Star μου είπε να πάω στο Next Top Model και ήταν μετά κοινή απόφαση και δική μου να πάω… το έκανε περισσότερο για την πλάκα μου»!

Και πρόσθεσε η Ιωάννα: «Δουλεύω σαν μοντέλο, δεν δουλεύω σαν plus size μοντέλο. Δεν μου άρεσαν που οι κριτές ακύρωσαν την δουλειά μου. Ένιωσα αδικημένη γιατί δουλεύω σαν μοντέλο, μπαίνω στο small… Θεώρησα πως ήταν κάπως εγωιστικό το σχόλιο της Ηλιάνας. Ήξερα όλους τους κριτές εκτός από την Ηλιάνα. Την Ηλιάνα πρώτη φορά την είδα και αρκετός κόσμος επίσης.

Δεν ξέρω τι έχει κάνει. Η Ηλιάνα παίζει μπάλα μεταξύ του παλιού και του νέου πρότυπου. Σε μένα δεν είδε το νέο πρότυπο, αλλά το παλιό».

Και υπογράμμισε: «Ο κύριος Μπράτης ήταν φερέφωνο των άλλων κριτών. Δεν είχε δική του άποψη. Δεν τον είδα να σχολιάζει κάτι με δικά του επιχειρήματα, όπως ο κύριος Σκουλός και η κυρία Καγιά»!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications