22 Σεπ 2018

Γιατροί βρήκαν νεκρή χελώνα μέσα στον κόλπο γυναίκας στην Ισπανία

Γιατροί βρήκαν νεκρή χελώνα μέσα στον κόλπο γυναίκας στην Ισπανία

Η αστυνομία της Ισπανίας ξεκίνησε έρευνα για σ@ξουαλική κακοποίηση όταν γιατροί στην Τενερίφη βρήκαν μια χελώνα μέσα στον κόλπο μιας γυναίκας από την Αγγλία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο επειδή είχε τρομερούς πόνους χαμηλά στην κοιλιά και οι γιατροί έβγαλαν διάγνωση ότι είχε φλεγμονή που είχε προκληθεί από ερπετό.

Η γυναίκα ανέφερε ότι άρχισε να έχει αυτούς τους πόνους μετά από ένα πάρτι με κάποιους άλλους Άγγλους, σύμφωνα με το ABC.

Η 26χρονη ισχυρίζεται ότι δεν έχει ιδέα πως βρέθηκε η χελώνα μέσα στον κόλπο της.

Επίσης, δεν είναι γνωστό αν η χελώνα ήταν νεκρή ή ζωντανή όταν την έβαλαν μέσα στον κόλπο της γυναίκας.

 

Οι Αρχές της Τενερίφης επιβεβαίωσαν την γνησιότητα της υπόθεσης και ζήτησαν να μιλήσουν με την 26χρονη για αυτό το περίεργο περιστατικό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Γιατροί βρήκαν νεκρή χελώνα μέσα στον κόλπο γυναίκας στην Ισπανία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: