Οι φεμινίστριες που κυκλοφορούν ελεύθερες ξανά κτύπησαν και κάνουν παράπονα στην Apple για τα μεγέθη των νέων Iphone
Οι φεμινίστριες που κυκλοφορούν ελεύθερες ξανά κτύπησαν και κάνουν παράπονα στην Apple για τα μεγέθη των νέων Iphone

Τις διαμαρτυρίες φεμινστριών που ξευτιλιζόμουν την γυναίκα προκάλεσε ο σχεδιασμός των νέων iPhones, που επικρίνονται ως «πολύ μεγάλα» για να χωρέσουν στο μέσο γυναικείο χέρι.

Μάλιστα υπήρξαν και μερικές οργισμένες αντιδράσεις στην είδηση ότι η εταιρία διακόπτει την έκδοση του μοντέλου iPhone SE, που είχε μικρότερη οθόνη.

Το κεντρικό επιχείρημα είναι ότι εφόσον το μέσο γυναικείο χέρι είναι κατά μία ίντσα μικρότερο σε πλάτος συγκρινόμενο με το ανδρικό, οι γυναίκες ωθούνται, αναγκαστικά, στην αγορά μικρότερων συσκευών.

«Δεν είναι κάτι που επηρεάζει την υγεία των γυναικών, άλλωστε οι γυναίκες αγοράζουν περισσότερο το iPhone από τους άνδρες, αλλά με εκνευρίζει που η Apple δεν λαμβάνει υπ' όψιν το σώμα μας κατά το σχεδιασμό.

Θα πρέπει να μας νευριάζει αυτό, πληρώνουμε τα ίδια χρήματα με τους άνδρες, για ένα προϊόν που δεν ταιριάζει εξίσου καλά σε εμάς», δηλώνει στην Daily Telegraph η ακτιβίστρια Καρολίν Κριάδο Πέρεζ.

Με τις απόψεις των φεμινιστριών, συντάσσεται και η βουλευτής των Εργατικών Jess Phillips, υποστηρίζοντας ότι οι εταιρίες συχνά δεν σχεδιάζουν έχοντας τις γυναίκες υπόψιν τους».

Τι να περιμένει κάνεις από ψυχανομαλες φεμινίστριες ένα δόγμα που άρχισαν οι Σημίτες? όπως και με τον κομμουνισμό η λογική ειναι ανύπαρκτη και μετατρέπονται σε ένα είδος ζόμπι, και άβουλα οντά που εκτελούν εντολές λες και βγάζεις από το μυαλό τους όλα αυτά που κάνουν να ξεχωρίσει ο άνθρωπος από τα ζώα, δεν μπορουν να σκεφτούν ότι υπάρχουν και άλλα κινητά να αγοράσουν τόσο ζώα???

Πηγή: Daily Telegraph

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications