26 Σεπ 2018

Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ελεύθερος ο 73χρονος κοσμηματοπώλης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – απαγορευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκε, έπειτα από τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή ο κοσμηματοπώλης της οδού Γλάδστωνος όπου έχασε τη ζωή του ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος.

Η απολογία του 73χρονου, που βρισκόταν από τις 8 το πρωί στα δικαστήρια, άρχισε ύστερα από τις 10 το πρωί. Έξω από το ανακριτικό γραφείο είχαν μαζευτεί αλληλέγγυοι του 33χρονου φωνάζοντας συνθήματα, όπως:

“Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία μπ@τσοι και αφεντικά κάναν τη δολοφονία” .

Με βάση τις πληροφορίες ο 73χρονος κοσμητοπώλης στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι ήταν εκείνος ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: